................................

Wednesday, February 5, 2014

Selamat Ulang Tahun Sayang

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan Muhammad Luqman...
Allah selamatkan kamu...

Assalamualaikum

Korang jangan muntah baca entry ni. Dah la update lambat dua minggu pastu ayat bunga cinta hehehe kalau rasa nk terloya tu pi minum 100plus okey. 

Alhamdulillah tahun ini dapat meraikan ulang tahun kesayangan hamba buat sekali lagi ^_^ Tahun ni genap 27tahun umur beliau* i lambat lagi :p yeay! muda muda muda :p

Abang, terima kasih selama ni menjaga b, mencintai b *hikhokhikhok kembang kempis hidung dan menyayangi Alma. Melayani kerenah kami yg melampaui batas *sometimes 
abang selalu berkorban utk kami dari segi masa, tenaga dan wang ringgit hahahahahaha serious aku taip ni sambil ketawa xtau pasai apa :p

I love u so much sayang.  Nanti selalu-selalu lah bawa kami jejalan ye*tetibe
Maaf sgt hadiah tahun ni macam kelakor sikit tapi abang suka kan? mihmihmih B doakan abang success dunia & akhirat dan di murahkan rezeki. aminn
Sentiasa jadi suami yang baik ye, cool. Yang penting kurangkan main game FIFA sebab i is bosan teramat dgn game tu. oh xsukaaaaaaaaaaa*luah perasaan kat entry ni xpasal2 :p


u tetap sweet 17th auwwww ;p




Kami berdua yg sentiasa menyibuk dlm hidupmu heeee :P


Birthday cake for him tapi minah baju merah tu makan terlebih :p


ok sekian..

1 comment:

Hendra Wati said...

so sweet mar dan family
jmput ke blog saya ya mar.
H&R de nature shop