................................

Friday, January 29, 2010

a d i d a s e v e r l a s t

24 Jan 2010 sempena hari jadi aku yang menjadikan aku 23years old (x old lagi oikeh) aku dapat dua kasut terbest yang korang takkan dapat hahaha(^_^)

Special thanks and also big thanks to Baby yang sudi menghadiahkan aku kasut yang muat and ngam dengan saiznya and it was so sweet honey(^_^)

okeh korang, let's go check this out=D

I like this shoes because it's design..look so cool..white green what a nice combination of colours..sangat santai and bersahaja kasut ni and aku sukakannya(^_^) before this aku ada kasut yang sama but dah hancus..and warna tak semenarik ini kasut(^_^)

okeh one more shoes it is........--->


a little bit confuse nk yang mana satu..Vespa or Porsche Design...fuh dua2 smart..
Tapi dengan bantuan Baby..aku decide amik yang korg tgk sweet nih hahaha(^_^) so happy dapat kasut baru..Adidas Porsche Design..limited edition..so amik la..Vespa tak limited..ni la first time aku beli kasut yang BEST ni..wah syok!(^_^)

By: BOO

seharikutanpanya


sehari ku tanpa mu...
bagai mati diri kaku membisu
bagai tiada apa berlaku
sunyi sepi bagai dunia membisu

gelak tawa mu
sentiasa menceriakanku
tiap telatah karenah mu
menghidupkan akal fikirku

wajah senyuman mu
menceriakan pandangan mataku

dan..

sehari ku tanpa mu...
bagai mati diri kaku membisu...


By: BOO

Thursday, January 28, 2010

Kita tengok sape menang!

Salam uols...

hari ni USM mengundi!
mari kita tengk siapa yang menang~ hohohohohoho
aku turun mengundi okeh~ kagum x bila aku jadi or
ang ked
ua yang mengundi pagi ni
(orang kedua dalam kos aku jela)
hebat x aku? ahahhahahaha semangat!


bukan semangat mengundi sangat pon semangat nak pegi gym pagi tadi so alang2 aku turun awal pagi, aku terus la pegi mengundi hahahahahaha
malam tadi rapat umum memang rapat!
sampai melalak-lalak kat hostel suruh mengundi!
"HELO!!!! makin uols melalak2 makin aku xnak vote uols!" hak3 statement keji dari aku ^_^



BABY

Monday, January 25, 2010

24 Januari besday boo!

salam...

Semalam genap umur Boo 23 tahun..hepi besday to boo..hepi besday to boo..hepi besday to boo~hepi besday to boo

^_^ fuh!!!!!!!!!!!!!! tiup lilin tp xde kek APAKAH?????????

so, semalam dia mai penang jln2 ngan gue hohohohohohohoh sila mintak ampun kpd org tertentu kerana beliau skip OT hohoho terapi pemulihan hubungan di penang!

harus jgn salahkan aku knp besday dia, dia yg mai.. sebab aku adalah student xde wang nak pi kat dia huhuhu harus dia mai jauh2 even besday dia heheheheeh sengih2 serunuk~sesungguhnya nanti aku akan balas bila dah keje (ok-ok aku ckp je buat xtentu lagi)

hepi sgt terlalu byk pics kami amik (aku tahu aku gila gmbar) so, ini adalah hasil gambar kami semalam..2% daripadanya ops!

















BABY

Friday, January 22, 2010

Thursday, January 21, 2010

Harus Tabah!

Salam ketabahan.......


Aku harus tabah..

walaupun plan tak menjadi minggu ni namun harus tabah~ bukan semua benda yang kita nak, kita akan dapat..kita harus bertolak ansur dengan individu lain..bukan semua yang kita impikan kita akan dapat..so, hidup baik2~ pikir juga perasaan orang lain..even terpaksa memendam rasa.......................................................


BABY

Wednesday, January 20, 2010

tengah gila cte ni! uhui~ Boys over flower korea

salam kawan2~ aku busy! aku gi mana?

jeng! jeng! jeng!

tengok cte ni hahahahaha

sesungguhnya aku jatuh cinta kat Ji hoo ngeh3

ok-ok tak.. aku mmg busy pon ngan finai projek. tgk cte ni di kala kelapangan jeh~

sape dah tgk? best kn? kn?

sape xtgk lg gi donlod cepat n gelak & nangis laju2~


Love u guys :p

tara~!
ni la Ji hoo :p kekasih gelapku..aku suke lelaki pendiam tapi berani mcm beliau :p wink2! ^_^



gun jun pyo! u shit! but i likeeeeeeeeee
BABY

Saturday, January 9, 2010

~penantian penuh harapan~

Penantian Penuh Harapan~..wah aku yang menggedik lebih haha hum..bnyk plak dugaan dekat nk capai ape yg aku impikan selama ni..haha

Maslah business duniawi pun kacau gak plan aku capai impian aku..rasa tertipu je..yg diiklankan lain..yg ditawarkan plak lain..aaaahhh aku keliru menjadi buntu..ha ni yg nak nyanyi nih!haha wah lupa plak ha, AJL ahad ni kul9 erk korang..tgk erk..ngheee lagu fav aku dulu masuk gak..yes!situasi..lagu tu da lame da..masa indie naik, baru la lagu tu kuar kt radio..kalo x, humph..tarak market value maa..

Eh ok berbalik pada citer entry kali ni..kdg menda yg kita ntikan tu penuh ngn harapan..so kena sabar actually utk dptkan yg terbaik..kan..aku xnk satu hari nti, menyesal plak..walah..

p/s: b, nti i come to u ye, kite g jln2, celebrate ape yg kita nk celebrate tu sama2(^_^)

By: BOO

Penantian itu 1 penyeksaan (#_#)


salam

betul kata makcik aku


penantian itu satu penyeksaan..

5tahun lebih aku leh tgu tapi sebulan aku susah nak tgu..aduh..aku xtau nape..rasa
xsabar2 sgt je skang ni


MOOD : H.O.N.D.A


nota kaki : cepat la sebulan~

Friday, January 8, 2010

......................Kerna.....

salam uols..

wah, lamanya aku xupdate blog!

yang lepas2 boo je update..

aku??

aku BUSY..dengan majalah~newspaper~dan macam2 lagi~

even ada berukband, linhe bukan hebat pun kat bilik aku atas bukit nun..

nak tgu wireless free!

pastu berukband nak campak kat boo :)

biar dia update blog sampai lebam (keji sungguh niatku~)

aku??

aku akan busy kan diri sem ini dengan rakan-rakanku bersama2 buat kerja, berjimba damba~

kerna.........................


INI SEM LAST KAMI BERSAMA :(

Sunday, January 3, 2010

Ingin Menjadi Model?


*sila klik gambar untuk ke blog tuan penganjur(^_^)
contest ni anjuran
http://hannahtalent.blogspot.com

Okey!!!tuan-tuan dan puan-puan sekalian!terteranya entry kali ini just nak nk publishkan satu iklan yang bertajuk tara---> INGIN MENJADI MODEL?
Okey, this is it..dengan rendah dirinya inilah pic yang dipertaruhkan..harap menang haha InsyAllah(^_^)

Ha..okey, kepada sesiapa yang berminat, silalah singgah blog penganjur yang tertera dengan sengajanya di atas (^_^)

Ini dia serba-sedikit syarat-syarat yang dikenakan---->

Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan hanya SATU gambar anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
*(ini petikan dari blog si pengajur.maklumat lanjut, pegi jenguk beliau ye)

p/s: for those yang nak join contest ni, jadikan blog ni as korang punye referal for publishing and recomanding this contest okeh?(^_^) macam kt bawah ni--->

Saturday, January 2, 2010

NAIK PELAMIN JUGAK AKHIRNYA!!!!

Yeah!jgn terkejut korang semua hahahahaha ye sabar..sabar2..rilex..kami baru naik pelamin..belum kawin lagi hahaha Baby tenangkan mereka semua haha(^_^)

Yeah!untuk dijadikan cerita mgu lepas actually aku ke KK..biasalah jmp kekasih hati ni before dia balik USM hari tu..so jalan punye jalan, kami ke Butik Pengantin..

Ala biase la just nak survey..lagi pun adiknya keje kat situ and dia pun tengah sorang2 je kat butik tu..so kami pun nyinggah sementra huahuahua

Sangat teruja..aku pun blajar jugak la actually bab2 pelamin..survey harga itu dan ini..penting actually menda2 ni even lelaki, lelaki pun kena gak tau..ini akn bntu kita dlm buat persiapan nti..nk bajet itu ini, nk wat itu ini mcm mane kan..kan..kan..

so alpha lagi!eh apa lagi!jom turun tengok pic(^_^)

macam biase la..tiap kali berjumpa, snap pic berdua msti mau..hahaha(^_^)

Okeh papehal kita makan dulu sebelum memulakan pengembaraan di pekan KK(Kuala Kangsar okeh..bukan Kota Kinabalu hahaha)

Uish..sedapnya Chicken chop..nak tikit..nk..haha(^_^)

Okey ladies and gentlemen..bertudung biru tu la OWNER punye pekerja..adik kepada Baby..well dia seorang yang rajin..just like that Beautyful girl(my Baby=D)

ye..yang mane Baby?yang tu?atas tu?ha amik sendiri..hahaha ok2 Boo amik(^_^)

Okeh praktis macam mane la nak melamar nanti hahaha(^_^)

tuh diah..naik pelamin akhirnya hahaha suke2!hehe Baby sangat ceria di atas pelamin..suke tgk gelagat beliau(@_@)
"Kerusi ni leceh xboleh sandar..kerusi lain ade x?"
Nak peluk bahu Baby xboleh..peluk tubuh sendiri jela haha

Okeh..nanti kite jangan pakai purple erk Baby..xde dalam list perancangan kite pun hahaha ni bergmbor sajoh(^_^)

p/s: kadang2 bile sunyi sepi menyendiri, buat aku xsabar nak kawin..(wah jujurnya statement aku!) ahaha aku always rindukan dia..walau baaru jumpa..hilang sesaat di mata..rindu melanda jiwa..

By: BOO