................................

Saturday, April 23, 2011

Dugaan bertunang T_T

Salam,

emosi!

Sekarang aku tgh marah. Ok betul org cakap, pasangan bertunang ni byk dugaan. mula-mula rasa mcm ala xpe xde apa2 kot Now! aku merasakannya! konflik dalaman.

Kebelakangan ni aku ada gak bertekak bergaduh dgn tunang. Ntah la sensitif btl aku sekarang ni. Dgn stress keje, blk keje jgn la buat aku nk mrh mmg sila skit je terbabas. Aku now makin melampau, ye aku sedar aku melampau sebab aku now cepat marah.

Bukan marah2 biase, marah melenting2 mcm nk terajang org.over x?

aku pun xtau kn. Maybe faktor letih dgn kehidupan aku kat cni. Keje xmenentu arah, blk lwt.bdn lth. duit keluar mcm air. jadinya aku cepat tertekan!

korang nampak mcm 'ala...tu pun nk tertekan bagai?' mmg la kan korg xalami. Aku dah ckup tabah tp kdg2 tersasar gak!

aku now dh pndai maki hamun org. sedih kan..semua ni aku blaja kat customer kot..

sebab aku sendiri hari2 kena maki T_T

aku sedih dgn sikap aku sekarang..sedih..

tapi susah sgt aku nk control. aku harap org sekeliling aku phm T_T letih! letih!!!!!!!!!!!!

Especiall
y Tunang aku~ dia selalu jadi mangsa~ mangsa keadaan tempat aku melempiaskan kemarahan aku..

aku bukan xcuba ubah just aku rs kalo dia xmula dlu aku xsuka2 nk melenting mcm tu. so, bukan aku je kena ubah, org lain pun kena la phm pasangan kita letih ke kot tgh mrh je jgn la nk gurau2 bodo kan!


see..aku emosi T_T

jgn suka2 nk ckp benda x perlu kalo xpenting even sepatah pun cuz kita xtau kot2 org tu kot2 tgh hangin keeeeee

better, hati2 dgn mulut kita.TQ

even Tunang sendiri...


MAAF-bab
y.

2 comments:

butterfly said...

sabar ye marina...

dugaan tu datang tanpa kita sedari..

hapishandnadhiya said...

mar, aku pun setuju dgn ko ye lah angkat call custemer dok maki hamun dgn kita pun terikut2 bl bdn penat n duit juga penat lg lah kita jd stresss..sabar tau