................................

Tuesday, April 14, 2009

SUPRISE



muka xcukup tdo kami lalalala--> nampak tak jerawat aku wehh?kat dahi!

bercengkerama ---> bak kata LEA



Aritu (dua hari b4 aku start final exam bersamaan dengan 11 april..aku di kejutkan dengan satu panggilan telefon( agk skema ) kring..kring...kring..kring..kring..kring...
(tipu je aku guna ringtone lagu lain bukan kring3)

lebih kurang cam gini lah dialog aku n boo :

Marina : assalamualaikum...


Luqman: waalaikumsalam..b tgh buat apa?

Marina: study..try2 buat esei ni nape? katne?


Luqman: nak kfc tak?

Marina: nak...


Luqman: kalo nak turun bawah..

Marina: hah? (tak paham)-->dia kat putrajaya keje tetibe suh aku turun bawah mana?

Luqman: tgk bawah...

Marina: tak nak..sedih..(lama tak jumpa nanti aku pandang btl2 rasa sadis plak kan)

Luqman: tgk la bawah..(sungguh2)

Marina: jap..(aku tgk bawah--->GILA-->
dia ada kat bawah pgang kfc lambai2 kat aku)


Luqman: meh la turun kita makan kfc


Marina: hah?(sentap..tak kata apa terkejut)


Luqman: suprise tak?

Marina: diam terkejut..(siap2 terus turun--->sengih gatal serunuk)

--> Buat pengetahuan korang b4 this punya suprise memang aku dapat cari gak hint kali ni tak sangka langsung wehh!

Dia kata kat aku dia nak buat OT sabtu tuh so aku study la diam2 kat USM ni dia keje la diam2 kat sana tetibe terpacak kat USM maunya aku tak terkejut..sentap tapi besh..terharu sgt..

ADOI....pandainya beliau simpan rahsia n buat suprise..sepanjang perjalanan dia msj je ngan aku cuz tak nak bagi aku syak..patut la dia kata study ye...

jimat credit..aku pelik gak padahal credit aku byk lg..ada udang sebalik mee kooooooo...
so..

aku pun turun la menikmati kfc yg buah hati aku bwk tuh~lpas mkn SOGAR!

lepak2 borak2 kat bawah maklumlah 3bulan kami tak jumpa..--> 3bulan okehh kalo aku dah kawen,peknen maunya besar dh perut aku wehhh lama wooooooooo....

lepas asar, kami kuar ronda 1 penang..saje je gatai merayap padahal lusanya aku exam okkk final exam okkk xsedar diri aku ni ahahaha nasib baik dah cover skit b4 tu..


kami pergi :
biasa lah kalo dia..mana lagi nak bwk aku kan huhuhu kami g-->
  1. gurney..
  2. bukit bendera (tak plan pon )
  3. padang kota (study wehh hahaha)
  4. quensbay (wajib ni --> i likeee)
  5. bukit jambul (i likeeee)
  6. rayau2 ronda2 area dalam pulau je
Date kali ni hepi sungguh cuz lama tak jumpa kot..,ceria hepi btol..i likeeeeeee...paling syok aku asik di bawa makan je wakakaka akak likeeee...mmg aku perlu sediakan perut jela kan..paling syok aku memang lama mengidam pizza akhirnya dapat gak--->i like........paling syok aku dapat tara! handbag baru utk gi praktikal ahaks..aku akan sedaya upaya upload picture wehh tguuuuuuuuu....tenet lembab susu ayam so sabau jola kengkawanku....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MAKAN OH MAKAN = TEKAK SINGA!

Aku rasa kebelakangan ni aku kuat makan dan sangatlah tekak singa..(kebulur ye) maybe simptom2 aku ni tengah exam ke..(??)--> apa kena mengena..ahahahaha Marina oh Marina..ko cakap jela ko ni kuat melantak kan..cop! cop! tapi kebelakangan ni je b4 that xla macam ni sangat apa kes? sila jawab incik Luqman sayang a.k.a Mr.Boo..makan untuk hidup bukan hidup untuk makan marina apa kes kalo ko makan berlambak2 tapi tak exercise adoi bertepu la lemak ko marina <---- peringatan utk diri sendiri (motivasi ego wakakakaka)

BY:BABYBOO

6 comments:

purplechoc said...

waa bestnye dpt surprise :)

intan-ee said...

wah...besh nya....ni yg jeles ni...
dpt suprise,hehe....
dia 3 bln tk jmpa...intan lak nk msuk 4bln tk jmpa...huhu...selagi tk blik sana,mmg tk leh jmpa...jauh nk lik pun...marina blaja sana ke? intan org sana...tp sblh seberang perai...hehe...

LUQMARINA said...

hehehe besh tapi naseb tarak sakit jantung wowowowow

amilqa I atilna said...

oh dear,,happy ending,,suka bc,,smpai nk nanges,,sob,,sob,,sob,,,:) hahaha,,mmg kalo nk xam,,simptom2 tuh akan berlaku,,,mkn bnyk,,cpt ngantuk,,suka ngumpat,,muahahahha..:)

LUQMARINA said...

hahahaha dear perlu ke nak exam simptom nak ngumpat?ahahahahah seramm..

amilqa I atilna said...

perlu sgt2,,hahahha,,,;p