................................

Saturday, July 25, 2009

bosan

rindu momen ini(xde kena mngena dgn story di bwh)

hadoi bosannya aku hari ni seharian kat bilik,tak tahu nak buat apa..boleh je kalo nak study tapi nak tak nak jela kan..aku tak nak! hahahaha aku sunyi la..dah la Mr.Boo ke Lumut berhibur bersuka ria.aku kat cni kebosanan plak tak tau nak buat apa.Dah la tak bape sehat,so feel macam malas2 je nak buat pape aktiviti.Aku dok je berdiam diri tanpa membuat apa2 alamak lah kan.

Sekarang cuaca makin teruk seakan2 JEREBU.pastu panas terik tahap membakar,mana la ramai yang tak sehat.Kena minum banyak air putih dalam keadaan cuaca macam ni.Kalo tak senang dapat demam panas ni.Risau2....


sekarang raa malas sangat nak buat ape2 maybe badan tak berapa sihat lagi...buat apa pon xde mood sangat even report LI aku pon xsiap lagi.Ala malam ni lah buat..lapar la sekarang ni : asik lapar je aku ni.Mcm mana nak kurus pon ntah la malas PK


BABYBOO




1 comment:

asna cute said...

Hiap haip apa malas2 nie..
Babab kang..dah final sem dah nie. jgn malas2 tau!~