................................

Tuesday, September 15, 2009

t h e s h o p i n g r a y a 2 0 0 9

Jauh tak bermakna kami tak dapat bersama menikmati buka puasa dan bersHopping raya as pasangan yang dah 5tahun lebih bercinta, kami sempat menghabiskan masa bersama selama sehari suntuk utk bersuka ria setelah penat belajar (baby) dan bekerja (boo)..so, semalam bersamaan isnin, ada budak tu ponteng keje datang penang okeh..nak tahu dia buat apa ke cik Salamah? jom! Zassssssssss



eh2,penatnya dia..

Bismillahirrahmanirrahim..agak mahal actually tp takpe skali skala kan Baby=D sedap....nyum2...(berbunyi pulak perut ni)

okey,ni lepas tgk wayang citer GAMER kat Queensbay^

Okey jom Shoping yeeeehaaa!!Baby sangat aktif dan nakal dalam kete..ade2 je kerenah nakalnya yang buatkan aku makin syg kat dia=D

Wah....semangat perayaan..

okey, ni kat F.O.S (Factory Outlet Store) Gurney Plaza.Testing2 kasut Nichi
Testing2 kasut Vinci

Testing2 kasut Vinci..



QUEENSBAY MALL destinasi kedua kami bershoping raya sakan kaw-kaw punyeh huahuahua!!lihat sajah pics kat bawah2 ni>
okey masa untuk berpadini ye!!!

ewah2...

ish..merah belang..

okey untuk pengetahuan am korang,ni fav aku,pilihan Baby tshirt Seed=D

eh,korek ape tu bro?!!

wah..cutenya dia ha baru beli kasut tuh!

Baby seorang yang manjas & nakals haha

hahaha tgk tu,wat muka haha penat perut aku tahan gelak, tahan lapar haha

well,ape nk buat,dia nangis, aku nangis la huahuahua



pic ni ade kenangan aku ngan Baby hahaha dia memerli something kat aku..ooo nti dia;D





ok, masa untuk pulang berbuka puase

wah..muka lapar sgt tu..

muka Baby sgt slumber..apekah rahsianya?haha

Kembali sunyi..tanpa mu di sisi..(di KTM Ipoh ke Slim River..)


IHope tahun2 akan datang kami dapat mcm ni lagi hahahahaha ye Boo...paling penting ye kwn2, 5tahun couple, 1st time shopping raya sesama kalo tak before this shopping biase je.........ada budak kuat shopping kat atas nih~buwekkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

BYBABYBOO

3 comments:

asna cute said...

*asna baru dpt bukak blog ari nie.. smlm bukak ina puye xde pape update pun.

Wahh shopping sakan.. penuh tgn pegang tue.. uhuks.

jelez dpt kuar kn duit byk2 tuk shopping.. asna kena brjimat~

lady milk said...

besnya shopping!
lama x g q bay mall..nak g gak one day..sambil menyinggah ke usm!!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hye suka tgk pic act u both so cute n sweet.