................................

Sunday, December 19, 2010

Mengantuk membawa padah..si puteh jadi mangsa keadaan

Salam..

Al-kisah nk cte, suatu mlm yg sunyi...kira-kira 5 hari lalu, Boo di timpa musibah...walau mcm mne pun bersyukur sgt sbb Boo selamat..cuma si puteh teruk skit kemek n calar...tp xpe sume tu leh touch up..cuma duit kuar la :'(

wktu ni boo baru blk dr anta aku..dia terlelap kat highway..m
ybe dia tersgt letih..aku dh ckp nk drive, dia nk gak drive sendiri dr Perak..smpai plak dh lewat mlm..tula padah gerak tgh mlm..(serik!) xnak dah!

Kes ni akan ku jadikan pengajaran besar buat kami :) ins
yallah...


Baru nak tukar sportrims dah luka plak putih ni..

Bumper baru yg bakal si puteh pkai :)

Boo kata nti nk buat baru tukar cat akan jadi lbh ensem dr b4 :) tgu kita nantikan :)

Kesian Boo byk duit nk kena kuar..tp if berbaloi n puas hati xpe kan +_+

Sakitnya si puteh lukanya panjang woooooooooo

---> "ni la luka yang dapat mlm tu..baru nk hensem kan..dah luka plak..tapi xpe, coming soon, hensem lbh dari sebelum ni tu abg attach skali bumper baru.nti bawak g cat baru" KATA BOO..(copy paste dr email yg beliau send )

HOPE SI PUTEH CEPAT SEHAT SEMBUH MCM AWEKNya (kete aku) muahahahahaha kete aku awek si puteh ni :)

By : BABy

1 comment:

~dARlee zURiS~ said...

tu kenapa?langgar pembahagi jln ke?
takpelah..asalkan selamat ek.
dan si puteh mesti lagi lawa psnie :)