................................

Sunday, December 19, 2010

Kwn2 ku dah kawen! yahOoOoo aku? coming soon :p

Salam :)

Nak buat entry ni kena senyum kasi lebar punya! -___- sebab ni entry bunga2 uols :)

"selamat pengantin baru...semoga kekal abadi..bahagia! ke anak cucu...."

Terlebih dahulu nak ucap Selamat Pengantin Baru utk mereka2 yg baru sahaja menamat zaman bujang n zaman dara (aeuwwwwwwwwwwwwwww) mereka :) tahniah! moga kekal bahagia sentiasa..jgn gaduh2 manja2 Boleh nakal2 pun boleh :) maaf sgt if aku xsempat pegi tgk korg sanding..nti jgn balas dendam tau tau tau..syg sgt kat korg! :)

Ok, mereka semua ini adalah rakan sepejuangan aku kat sekolah dlu just sepasang je bukan (baju merah itam) tu kwn keje gue yg baru jgk nikah..uhuhu now tgh honeymoon (BULEH????)

so, aku kumpul a.k.a (copy tanpa izin) gambar2 mereka ni di FB mereka :) harap2 xkena samaaaaaaaaaaaaaaan wey~ uhuk3 ampunnnnnnnnnnnnnnnnn mintak izin uols! ;p

cantik2 berseri2 mereka ni..ada yg dah ada anak :) ada yg baru mengandung (congrates!) ada yg tgh menanti..ada yg dh nak masuk 3! ada yg muntah2 hehehehe improve! improve!

ada juga a few kwn2 yg aku xltk cni sbb byk sgt weh lgpun hakikatnya gambar mereka aku tiada :p




Huda n pasangan :) dah ada baby dah :)

Jaja n pasangan :)






Ini Has bukan dengan pasangan! hahahaha gmbr dia berdua aku xjumpa daa....ni Has dgn jambu nya Ops! tahniah dear dh pregnant ank Uchee :)


Sepang n pasangan :) tahniah uols :) dh muntah2 blum ni??? hehehe



Maz n pasangan :) dh nak masuk tiga org baby :))))))))


Khir n pasangan :)

Ain n pasangan :) Aktif berhoneymoon :)

Ina n her baby :) gmbr kwen dia mne erk aku save??hehehehe jgn marah ina...


Laila n pasangan :) selamat pengantin baru darl :) baru sgt nih..pns2!


Ok yg ni sesi survey 1 hahahahahaha saksikan seterusnya :p coming soon..doakan ye...amin~

by : Baby

7 comments:

aZaMieTa said...

dh nak kawen eh... tahniah2! semoga cepat2 lah yek =)

kita ada tag kamu. jenguk2 ek ;)

http://akupunyebelok.blogspot.com/2010/12/kontest-blog-terkemas.html

Clarky Afif said...

u ui marina!
kau dengan ehem..pasangan bila?best ah korang. aku asek sangkut ngan laki org je. choyyy!

doakan aku dapat yg single...tak kesahlah kalau nama dia Daniel dan ada Nissan Skyline GTR pun. HAHA!

asna cute said...

Aminn insyallah lepas nie your turn. jgn lupe bg kad jemputan okey =))

BABYBOO said...

AZaMieta : hehehehe baekkkkk i jenguk skrg :)

kelly : hahahahaha coi! nk skyline gak tuhhhhhhhhh Daniel3 angau ke??

asna : thanks dear :) hehehehehhe hope sooooooo :P

has_uchee said...

thank dear..hikhikkk ada pic saya.tp x bersama n my husb.:'( n jambu pun oke larr..

doakan kamu cepat3 naik pelamin oke...

has_uchee said...

thank derrr..hikhikk ada pic saya tapi x bersama my husb:'( n jambu pun oker ler:))

p/s:::doakan kamu cepat3 naik pelamin oke.

Leya said...

hehehe, marina bila lak.??