................................

Tuesday, March 23, 2010

Masad Gold :Madu Sawda Iran

http://www.rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/masad-gold.jpg
MASAD GOLD : Madu Sawda Iran merupakan produk kesihatan yang sesuai bagi mereka-mereka yang mungkin mempunyai masalah kesihatan.

Menurut Utusan Malaysia, Bicara Agama, ARKIB : bertarikh 16/03/2007, "madu bertindak sebagai makanan tambahan kepada seorang yang baru sembuh daripada sebarang penyakit. Madu ialah pemanis yang penuh berkhasiat yang asli di mana 70 peratus kandungan gula asli di dalam madu lebah terhasil daripada fruktosa dan glukosa yang merupakan makanan pemberi tenaga yang baik tetapi berkalori rendah. Madu Asli bukan setiap masa berada di pasaran kerana ia adalah madu semulajadi yang sangat terhad. Setiap pengeluaran madu boleh mencecah sehingga 1000 kilo atau 1000 botol sahaja mengikut keadaan. Sehubungan dengan itu, rebut peluang memperoleh madu ini kerana selain sukar mendapatinya ia juga mengandungi khasiat yang cukup banyak".

Sepertimana yang kita tahu, zaman serba modern kini memperlihatkan pelbagai jenis penyakit yang dialami seluruh dunia. Dalam menjalani kehidupan harian, haruslah kita menjaga kesihatan diri untuk lebih cergas, sihat dan kuat.

Satu testimoni yang membuat saya lebih tertarik dengan produk ni:

Penyakit Tumor Otak.Masalah Lupa Kronik.
DISAHKAN TIADA UBAT MAMPU MERAWAT LAGI. HANYA MENUNGGU SAAT KEMATIAN.

Saya mengidap Penyakit Tumor Otak sejak 24/01/2006.

Saya dihantar kepada 2 orang doktor pakar terkemuka di Penang. Saya telah dibedah namun tidak dapat menyelesaikan masalah. Saya menjadi pelupa dan pening sehingga tidak mampu berbuat apa-apa. Hidup saya begitu tertekan sekali.Derita saya berakhir setelah diperkenalkan MASAD oleh kawansaya. Setelah menggunakan sebotol MASAD, penyakit lupa dan pening terus hilang. Saya kini kembali ceria dan aktif seperti dulu. Kawan-kawan saya terkejut dengan perubahan saya.Saya amat bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izinnya saya telah kembali sihat. Saya telah berhabisan berbelas ribu ringgit sebelum ini tetapi saya sembuh dengan nilai puluhan ringgit sahaja.
Syed Omar Syed Darus(Butterworth)
Tel: 0194986904 Pengguna Hebat produk MASAD

Setelah membaca testimoni ini, terus saya terkenang kepada dua orang arwah bapa saudara saya, arwah nenek saya yang ketiga-tiganya menghembuskan nafas terakhir akibat sakit barah. Kesalnya ditemukan lambat dengan produk ini. Saya redha dengan ketentuan Ilahi. Anda? Bersedialah dengan Masad Gold, baik untuk pelbagai penyakit.

No comments: