................................

Saturday, March 27, 2010

sesi berFOTO di Muzium Tuanku Fauziah ^_^

Salam uols~

Semalam aku pergi cover story! kat mana? kat MUzium!!!!!!!!!!!!!!!!! Muzium Tuanku Fauziah huwaaaaaaaaaaaaaaa punya lama 3tahun aku kat USM baru semalam aku jejak kaki ke muzium dalam ni..tu pun sebab cover story ^_^ kalau x, berabad kot nak jejak kaki silap2 anak 5 baru kendong ajak suami g muzium USM :P menipu xberagak!

Actually aku gi cover story tentang pameran Limpas Bayu Borneo dari UMS yang diadakan di muzium USM ni. So, amik-amik gambar~ tapi gambar aku je yang lebih nya hehehehe
tapi serius muzium ni serma..Kalo korang jalan setapak asik terkejut je tambah2 gi berdua je mmg aku berdebar je. Dah la kawan aku "datin molly " pun penakut~ memang kelakar seram la bila part aku berdiri kat kawasan gelap tu tetibe lampu menyala.huh! rasa nak gugur segalak!

tapi memang bagus muzium ni bukan sekadar pameran, ada juga screen paparan vdeo,ada wayang kulit, part paling aku suke permandangan gelap, ada klip2 lampu konon2 kunang-kunang tapi tula paling seram pun gulita..........tetibe je lampu menyala mau xgugur kandungan kalo mengandung.ngucap aku semalam lalu situ.

Tapi apa2 pun memang seronok gi sana ada library..even spa ikan pun ada! tgu apa lagi! kalo lalu USM penang ni, singgah la muzium Tuanku fauziah *_*

phiu~mari tatap sebarang dua gambar aku okeh ^_^



aku suka pic ni sebab mata bulat!

Ni kawasan luar muzium O_o

Jalan pemimpin okeh~

Aku nak bersilat gak! ada berani?


ada dinasour jugeeeeee~

ada library jugeeee~ memang xrugi ke sini..


Macam dalam gua kan?

Spek 3D ^_^

Aku pegi ngan datin Molly ni hahaha

segala pfoto aku perseorangan credit to Datin Molly :P

sekian..

baby

1 comment:

::m!SS edURA hanUM:: said...

wow..jejalan dekat muzium USM yer..
dah lain ar muzium tue.dulu p sebelum renovation xar semeriah sekarang yg de dlm pic u tue..
msti bestkan.tapi mmg ckit meremang ar if p xramai