................................

Tuesday, January 11, 2011

Shiffon (bju nikah) di Jakel RM1350 perghh

Salam...

Since umur dah nak masuk 24tahun ni, jom feeling2 tgk kain utk buat baju nikah :)

ala xpe feeling2 xpe xsalah hehehe jom2! Aritu sempat singgah JAKEL Shah Alam ngn adik aku kunun2 nk tgk2 la pape ptut sbb xpernah masuk JAKEL before..

Mana la tahu tetibe org dtg meminang, haaaaaa kan at least korg dh survey2 gak xla xtau pape katanya~

kat cni nk share pengalaman pi survey kat JAKEL..rambang mata okehhhhh

Tara! kain baru mmg super duper cun..shiffon..sgt lembut..manik plak perghhhhhhhhhhhhh blink2! sgt sweet utk nikah :)

;p adik aku ambil kesempatan jgk

see..seswai pun harga RM1350 (tu kalo ada promosi) RM1500.. 4 meter shiffon, 4 meter alas (satin), 4 meter kain utk baju melayu lelaki total RM1500....sepasang la kiranya...kalo mampu, okay je kan..LAWA!

Aku tgh berangan..best2 feeling2~ amik aura ;p cun bebeh!

Ni pun santekkkkkkkkkkkkkkkkk kalo colour pun best kn? ;)

lain pd lain skit :)

lawa sgtttttttttttttttt percayalah uolsssssssss

see...mcm2 corak pattern kedudukan manik warna segala2nya lah!

Ok xtipu..kpd bakal2 pengantin sila gi jenguk2 memang xmenyesal..sgt lawa..akan cantik di hari bahagia kamoo nanti :) (paling suka yg ini! )

baby

3 comments:

Kaseh said...

carik kat bandung yang..lagi lawa2 n berbaloi2..french lace sgt murah disana..

Ijan said...

wah..sumer pun cantik!

BABYBOO said...

Kaseh : hehehehe kos nk ke bandung tu mendebarkan sis ;p

ijan : kn kn kn teruja!