................................

Friday, March 23, 2012

Nak pashmina pink....

salam,

nak mengadu ni..saya ada baju kurung moden pink...(jgn korang berani kata 'ada aku kisah') tak baik tau hehehe

pink slow...sweet je warna. mak baru siapkan. sepatutnya mak buat utk sy pakai mlm buka hadiah malam lepas bersanding tp mak busy. sy dh mengandung 3 bulan baru baju tu siap hahahahaha

ok straight to the point. saya mahu tudung utk baju tersebut (byk cengkadak dh bg betis nk peha) hahahahaha

sy nk pashmina pink!


yg sweet mcm gambar ni :) sebab sy nk feeling2 cantik di kala mengandung (ok sila tahan muntah kalo korg nyampah dengar) hehehe


tapi susah nak cari warna ni..bila tak nak beli, rasa mcm berlambak2 je kat kedai.berlonggok2..

kalo nak beli......jenuh la mencari..hasilnya tiada....haish...(padahal xstart cari lagi) klishe kau marina.hahahaha


dapat warna ni pun manis jugak. kalo dapat hadiah dr incik suami lagi manisssssssssssssssss mcm gula! hehehehe (motif bermula)



Ok yang ini pun sweet. warna yg sejuk. rasa nk gigit2 je pashmina ni. knp sy suka pakai pashmina? sebab ianya tidak jarang dan mudah dibentuk di samping ia nya tidak panas. titik.

kukuh x alasan?

ok jom pujuk incik husband mencari pashmina warna ni..kalau dia buat dek jom merajuk 2 minit ;p

ok tu je nak bagitahu. babai

^_^

1 comment:

SAMS said...

salam, jemput singgah di blog kami :)

http://haionlineshop.blogspot.com/2012/04/pashmina.html

terima kasih ^_^