................................

Thursday, May 28, 2009

bermulanya di satu permulaan


Pagi Isnin, 25hb jun 2009, aku dikejutkan oleh lagu bertajuk 'You Can't Steal My Love' dari band Mando Diao sebagai alarm aku..terjaga dengan awalnya, and aku terus bangun mandi, solat subuh, siap2 g keje..setibanya aku kat ofis, budak2 ofis ni asyik dengar citer sorang PTS (pekerja khidmat singkat) ni interview baru2 ni..wah bukan main sronok diorang ni sembang shariong psal interview..

Then terlintas di fikiran aku ni, semalam (Ahad) aku cek SPA, keputusan temuduga untuk W17 tak kuar lagi..tapi, ari ni ari isnin, aku nak try cek la.aku pun cek, tup tap tup tap menekan keyboard ni buka laman web SPA..sekali keputusan temuduga SPA untuk jawatan W17 dah keluar!aku pun isi no.ic aku dengan penuh debaran mcm nk raya je excitednye..sekali 'Tahnia! Anda telah berjaya dan surat tawaran akan dikeluarkan' mak aih!!aku rasa nak jerit je hahaha wow!!!!!!best giler haha aku terus bagitau mak aku, fuh best!rezeki..skrg bukan senang nak dpt keje..start ngn W17 pun ok la bg umur mcm aku ni haha

Then aku col Baby tercinta..haha aku col trus ckp 'Baby, 2 thun lagi kte kawin erk' haha dia pelik pehal pagi2 aku dah mrepek??haha pastu baru ar aku bgtau dia aku dpt keje dah.oye2!=D
Tapi, iye ke 2tahun lagi??hehe tunggu masa yang sesuai la..

"duit ramai, minda bersedia, baru ON erk cyg=D"
By: BOO

2 comments:

L juz f0r LIYZA said...

wah!!!0medet0 g0zaimas...

semalu said...

mr luqman jgn lupe ajak kitorg