................................

Tuesday, August 4, 2009

k.a.s.u.t baru aku huoo

aku dah rasmi ini kasut untuk jogging last week wink!
(ala....nampak tidak kurus la gambar di atas ni..malu seyh~)

















Ha..meh nak cte meh..aku nak cte direct je ni xnak berbunga-bunga maleh...aku beli kasut baru wooooooooo sila sebut wooooooooooooo semua...aku beli aksut ni dengan ex-rumate ku iza, kat BATA jeh~ jenama POWER..POWER kah? murah je RM60 tapi pada aku mahal gak ar nilainya sebab first time beli kasut sukan guna duit sendiri walah! hahahaha aku beli mesti ada sebab kn kengkawan?xkan lor tetibe aku nak beli kasut sukan kot padahal bukan aktif sukan pon..hehehehehe sebabnya?nak tahu?


s

e

b

a

b

n

y

a

ialah..aku nak gi Sungai Sedim!!! huoooooooooooooooo yipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! sungai sedim tu macam tempat rekreasi juga ar kat Kulim,Kedah nun..actually aku gi sana belajar disamping turut bersuka ria hiks3 (gedik byk)

aku memang suka sertai camping kat hutan.Tujuan utama aku ke sana adalah mengikuti kelas photograph (komunikasi visual) salah satu subjek aku semester ni photo journalism. kalau nak jadi wartawan kena lah tau cara amik gambar gak kan xkan nak main taram je kot,so lecturer aku memilih sedim sebagai tempat kami belajar take picture lagipon tema kami nature


Boleh tunggu matahari terbit, terbenam.Oye!!!!!!

MOOD: EXCITED

BYBABYBOO

1 comment:

Koolez said...

Panjang nye WOooooooo...........jom layari blog adik..www.koolez-my.blogspot.com