................................

Sunday, February 28, 2010

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST



Wahai Bloggers Semalaya! Yes ini dia NEW CONTEST to become Orang Kaya Sehari!

This contest lain dari yang lain. Sebelum ni you all join contest pertaruhkan picture korang yang cun-cun & hensem-hensem tu kan?kali ni tidak lagi!Siapa pandai bijak laksmana haha dia la menang!

Korang akan ditabalkan sebagai Pemenang Terhormat based on JUMLAH MATA yang dikumpul sepanjang contest ni berlansung.

Based on laman sesawang owner contest ni, ade 3 cara nak kumpul mata-mata --->

1. Soalan Wajib
Peserta wajib untuk menjawab soalan di kategori ini. Soalan akan dikeluarkan setiap hari pada link http://www.fcucommunity.net sepanjang contest ini berlangsung.

2. Soalan Bonus
Peserta mempunyai pilihan samada untuk menjawab soalan di kategori ini ataupun tidak.
Peserta yang menjawab soalan di kategori ini akan mendapat mata bonus.

3. Tugasan Bonus
Peserta akan mendapat mata bonus jika membuat tugasan yang diberikan oleh penaja.

Hadiahnye confirm gila-gila punye best! So if nak tau lebih lanjut, ngadap la skrin computer/laptop korang yang cun tu and pegi melawat si owner punya laman sesawang cepat.

Semua ni akan start 1 Mac 2010. Ha ape lagi? Klik HERE.Cepatlah korang daftar. Muse kata Time Is Running Out!

14 comments:

q-nizam said...

wah..meh lar sama2 kite meriahkan contest ni..hehe..meh singgah blog sy..comment entry saya pulak..

-N e Y r A- said...

http://www.ieyra.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

kumen jum..saya join juga...gudluck

hawa lilis suriyani said...

hehe...gud luck..hope kite sesame menang eh..

@adlynna@ said...

HAI GUD LUX...

SY PON JOIN JUGAK..
;)

http://paraparapets.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

[♣]sara®sites™ said...

good luck.. komen sini gak.. :)
http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html
hehe.. thanks.. :)

cik dila said...

hii...i br join jgk..
gud luck..=)

cik dila said...

hii...sy join jg...
komen mine too...
gudluck eh..

http://duamasa.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-bigger-contest.html

tricksrex said...

singgah komen
all da best!

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Nay-MrsNurl said...

gudlak..singgah komen =)

Green Apple said...

i wish gud luck to u...

btw... jum2 visit my blog n leave some komen ya....hihi

http://applegreengirl.blogspot.com/2010/02/kami-blogger-biggest-contest.html

::m!SS edURA hanUM:: said...

wish u luck
jgn lupa komen balik tau =]

http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

imanmom said...

salam kenal n good luck..

UMILIYA said...

salam good luck

Mabuk! said...

Gud Luck 4 the c0ntest~
Jom k0men-meng0men#

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html