................................

Thursday, February 4, 2010

Proses Transformasi

Misi mendapatkan seekor haiwan buas berketurunan Honda, puak Civic akhirnya berjaya huahuahua..even standard, itu yang best..akan rasa kepuasan bile proses transformasi kite yang buat sendiri..okeh citer bab exterior je la..yang dalam xpayah la..malu ar bab-bab dalam ni hahaha
Okeh yang terpacak hensem tu la owner kete ni skrg...(baby, tgk la pic ni, org tu dah dpt kete(^_^)okeh,1st aku nak tukar muka depan ni..skrg ni standard la EJ6..just ade skirting kat bumper..aku nk tukar mcm pic bwh ni--->
ha..see..the bumper is diferent..bumper lamp fender and also the bonet nak tukar la..this is 99Spec..Honda Civic EK..ni aku punya..
yang ni idaman transformasi untuk Baby Baru(^_^)tgk bontot dia, sgt seksi kan?
Tapi aku nak bagi lagi seksi like this..so kena tukar bumper, bonet and also the lamp lah..
see the spoiler?sgt cute kan haha(^_^)
tapi nak jadikan lebih cute like this one..spoiler beliau..pergh....

Banyak kan?tu exterior je..blum touch bab enjin..piping..interior like dashboard..seat..audio system..adoi..ade sesiapa nk bagi peruntukan??RM20k pun cukup la..

p/s: Hahaha baik kite kawin je kan BABY dari make up Baby baru kite ni(^_^)

By: BOO

3 comments:

butterfly said...

taw xpe..baek kawen...

BABYBOO said...

ntah..nk make over kete sampai 20k??oh my..........

BABYBOO said...

hehehe ala minat seorang lelaki haha tp kawin lg penting..noted!(^_^) -->boo