................................

Thursday, February 4, 2010

Our Baby ^_^

Salam..

happy! finally, kami dapat ini benda! our first baby ^_^ tapi xmake up lagi ini baby harus sedikit demi sedikit..puteh gebu!

----------> erin, puteh gebu ni kwn kepada viva ko la ye..hahahaha


Honda Civic..
EJ6 puteh crystal..

abaikan org-org di tepi tersebut..

Tinted sudah buat cun punya! ni pic b4 tinted..skang mahu pk pasal enjin..
sape nak bg 9 ribu?? nak vtec kn baby kami ni~

spotrim pun nak tukar! kan boo kan?spotrim ni xsantek..

p/s : aku xsempat naik lagi kete ni sebab masih busy di USM hope dapat melanjan kereta ni cuti Chinese New Year ni!!!!!!!!!! oye!!!!!!!!!

BABY

7 comments:

asna cute said...

Haa haaa nie dah ada kete.. klu turun KL tue habaq mai na.. kita race baikkkkk! punye hahaha =p

butterfly said...

untung daah de keta kan...

BABYBOO said...

asna : kena la beli kete nak pi asna kawen tgu kad je ni hahahaha

butterfly : alhamdulillah tp xtry naik lg nih huuu

Miss Layaleya said...

wah, bahagianya.. nnti dlm la ziarah kita kat Ptrajaya... tahniah2^_^

Youjie said...

Marina!!! Santeknye putih gebo koo~~~~
Mesti mahal giler..kalau kuar same-sae putih gebo ko dgn aku nyer tu...bagai enggang dengan pipit ohh~~~
Keta perkongsian jugakah~~~

Youjie said...

Marina!!! Santeknye putih gebo koo~~~~
Mesti mahal giler..kalau kuar same-sae putih gebo ko dgn aku nyer tu...bagai enggang dengan pipit ohh~~~
Keta perkongsian jugakah~~~

BABYBOO said...

Youjie : oh ini kereta bersama tapi duit dia sorang kah3!