................................

Friday, July 16, 2010

Konvo oo konvo..jubah oo jubah..


MOOD: XSABAR2!

salam uols..

nampak x keserabutan kat kepala otak miong aku ni? xnampak? ha mmg la sebab xscan~

kalo scan, segala mcm wayar bersimpang limpang kat kepala aku ni..*agaknya lah kan
aku tgh keje now, tapi singgah jap nak meluahkan apa aku rasa ni di sini. xkan ko nak melangut je PC BONGKAH ( mcm TV lama) ni 24 jam kn..ko sape??? besar sgt? hehehehe pekerja ala2 je kowt! ouch~ aku mmg mcm ni suka amik kesempatan disebalik kesempitan -------> JGN TIRU GAYA INI DI OFIS


lagi beberapa mgu (lamanya lg) aku nak konvokesyen! Oyeah!!!!!!!!!!!!!! hepi sebab xsbr nk jumpa kwn2 kat sana..hope korg semua pegi ye kawan! aku nk jumpa nih semangat x aku masuk2 kje terus apply cuti konvo? w/pun tnpa gaji lantak kan aje..jnji aku cotiiiiiiiiiii


ok now tgh serabut pk:


1- 31 Julai ni amik jubah, nk kena pegi ke x..mmg la cuti tp ongkos??? dh la 4 ogos nk blk perak nk konvo 5 ogos kat penang..


2- Rumah..nk move ke x dr umah makcik aku tu..yela jauh kot nk g keje even (dekat sebenarnya) tapi hakikatnya nak duk ngn kwn2 1,2,3 ! ok gelak2 cepat) baru la remaja uols!


3- nak amik kete ke x..ha! ni pk gak even mls dh nk pk..bru start keje xkn ko nk amik kete gilo apo???? tp kalo xde kete ko nk naik taxi g blk RM30 hari2??? itu lbh sewel kot huhuhuhu


4- Bisnes ladieshopku~ Owh ini serabut jgk! nk jg hati regular customer tp aku bz kot..keje 8.30 pg- 6ptg tp kdg2 blk mlm..blk2 dh lth..nk tgk order pun xsempat nasib adik aku ada handle kn tp lpas adik aku g U???? sape nk handle??? aku gak kn? oh permudahkan urusanku ya ALLAH


5- puasa ( jom gilir3 gelak kan aku) aku xhbs ganti puasa lagi hahahaha kne genti cepat2 tp aku ada msalah air dlm bdn! aku xleh kalo xamik air putih secukupnya dlm bdn, aku akn jd haish~ ntah laaaaaaaaaaaaaaaaaa agk stress tnpa air masak! tp ibadah tetap harus dibayar Mar! caiyokkkkkkk!


6- senyum... aku jarang dh senyum2 ni kat opis..gila kau nk senyum tetibe??? hal ini kerana aku xde teman utk melemparkan senyuman manis hek ko!) aku ni..akak2 sni senyum skit2 je aku plak jenis suka sengih2 gelak2 sepanjang masa, haruslah kedut muka aku xsenyum! wei keje la sni kita main lwn senyum!


7- PC dan internet! ha ni msalah no.2 antara msalah di atas selepas senyum hahahhahaha PC aku ni PC zaman dinasour yg mcm bongkah TV lama tu (imagine cpt!) biase aku pkai Flat screen kat bilik berita USM tp cni hohoo jeng3!harus lah aku semot nk menaip..........internet plak sebal2 lagi la..wartawan lah sgt kalo xde internet ko nk tahu news cane? sape nk menjawab??


ha ni jela aku nk update hari ni..gigih ni menaip w/pun aku dh nk beku kat opis ni..leh x nk opis pkai kipas je? aku rimas r sejuk2 ni skt2 bdn je..belum tua body dh nk expired..oh tidak!!!!!!!!!!!!!!!!


p/s: aku dh blh keluar parking dh tp skit2 jela hohoho jom sengih2! frendz jgn lupa jnji kte adegan baling2 topi okeh ^_^


BABYBOO



3 comments:

butterfly said...

i bru keje gak marina..
tp dh beli keta...
sbbnya... ssh kot nk pegi keje balik keje...

jubah n konvo..bln 10...
so.. sempat kot kumpul $$$...

S.Y.I.D.A said...

huhuu..ko dpt PC zaman pak kadok ke...kekeke...tenet kt ofis mcm suck!!nk bkk fb pun xleh.. motif!!!

BABYBOO said...

miss rama2 : u amik kete ape dik? ckup ke gaji? akak takut lor nk amik takut xckup gaji huhu

sida dadada : wei! mmg suck! hahahaha fb mimpi jela aku nk buka, depa xregister aku utk setting fb beb hampeh! org lain buleh motipnya mcm tahik jeh~