................................

Tuesday, March 29, 2011

Design Baju Sanding need ur comment

Salam,

Ok now tgh giat serabutkan kepala ngan menda-menda ni. Kpd uols yg dh lepas semua ni, tlg la tuan hamba ini ;p uwaaaaaa letih gak nih~ mcm2 belum lengkap, lihat saja senarai di sebelah kanan ni, apa pun x tick DONE lagi mksudnya xde lagi la hahahaha

adei dush2! marina..marina..cool okeh buat slow-slow. Saya hanya pening, bila nak ke kursus kawen? kami sudah daftar dua bulan lalu tapi majlis agama islam tu xckup org nk buat kelas. Dia kata akan call, tapi xde pun..wang Incik Tunang sudah bayar utk dua kepala, tapi xde pun depa call..haiyark..kena call awal2 ye pejabat agama, sy mahu mintak cuti. Sy kerja shiff, haruslah sabtu ahad jarang cuti kecuali minggu lepas ;p

see..meleret2 intro langsung merosakkan mood anda utk membaca (mengambil tahu) hehehe ok-ok sy hanya mahu minta pendapat kalian...

Sy MAHU DESIGN BAJU SANDING Sy mcm ni..agak2 ok x? kalo teruk ke ok ke xsuka ke ada idea lain ke sila tinggal di ruangan komen ^_^


Jatuh HAti dgn design ni tapi pk-pk blk sesuai ke?

Kain nya shiffon! i like! i like! lembut~ yauww!~

Baju lace, kain Shiffon ^_^ tapi sy sanding di kampung, kang xpasal2 meleret2 kat tanah...hurm??

Ok x?Ok x?ok x?

kerjasama kalian amat sy hormati :)

tapi sy bukan nak buat warna ini. Sy ada kombinasi warna lain yg agak ok juga :)

Sila KOMEN ye kalian! mwaaaaaaaaaaaaaaaaahh!

oh ye, ketinggian sy 167cm ^_^ berat jeng3 rahsia tp xde la demok sgt debab jeh! kihkihkih

motif beritahu ketinggian sebab baju di atas ni mcm sesuai dengan org tinggi saje kn? kalo rendah mcm meleret2 plak..tp xtahu plak sy pendapat kamu :)

atau.....ada design lain yg ingin di kongsi ^_^

5 comments:

asna cute said...

dimata asna xcomey sgt hehe. nmpk mcm old fashion jer.

if baju nie long dress (xde gap yg mcm kat pinggang baju tue) more batter utk marina ;)

sorry, nie pendapat asna ja tau ;)

butterfly said...

ni kat majalah pengantin kan???

kalau x silap...

lawa!!!!

BABYBOO said...

hehehehe xpe2 sila bg pendapat :) mahu terbaik ^_^

key-one said...

lengan kembung2 tu x lawa....long dress cmtu suai utk k.marina yg tinggi lampai...weewittt

ita citot said...

baju ni cantek. cuma, kat pinggang tu ganti dgn bengkung. dia mcm tali pinggang yg guna kain satin tu. buat betul2 bwh dada kita. buat lebar cket. ble nampakkan kita lebih tinggi tau. itu pendapat ita =)

nanti dah finalise, share yek. hehehee ;)