................................

Wednesday, March 30, 2011

W/pun dulu xkurus..sy nak bdn dlu!


Hahahahahahaha gelak Caplock! HAHAHAHAHAHAHA

Salam,
Tajuk post kali ini lucu lawak kelakar jenaka! tetapi itulah hakikat yg sy rasa sekarang! ;p malu nak ulang taip tapi ah taip je! W/pun dulu xkurus..sy nak bdn dlu!

Sape nak gelak pun boleh gelak sebab hahahahahaha! mmg s
y sendiri pun ketawa terbahak2 ni~ grrrr jgn gelak lebih2 sudah la kan ;p Ok sy memang susah nak turunkan berat bdn..kalo beria tahan mkn, xamik nasi, mkn biskut je, timbang2 tgk2 trun la 300gram. Pastu mkn nasi, timbang2 naik 1kg APAKAH???

Mmg susah wei! mcm mne la korg mengurus tatkala mahu kahwin? s
y kompius..ke sy jrg exercise??kamu semua giat bersenam? maklum la sy keje duduk2 je harus lah montok ;p

Mahu sasarkan, trun berat seban
yak 5kg! byk ke? mmg bunyi+nampak mcm ciput je try tgk buat hehehehe meraung2~ Setengah org sy tgk gigih! smpai 12kg trun dekat nak wedding. Itu susah hati ke hape?? best woo tapi xnk la trun berat sebab sakit..cengkung je. Sy suka bdn sy sekarang just nk susut kan skit (5kg) <---- skit ker????

berat now mendebarkan! lihat saje gmbr tunang..wktu tunang berat melebihi 4kg dr pic di ats! (xsuka!)

3 comments:

nurayunni said...

sempat lgi tue nak diet..sabar2...

ita citot said...

saya pon nak jugaaa!! hahaaa sebok jek ;p
tu lah. nak kurus gak. tapi mmg mcm susah nak turunkan berat bdn lah skang ni marina... huhuu

A.Y.R.I.Z said...

pasti boley mar..
janji berusahe lebey
hehe..