................................

Sunday, January 3, 2010

Ingin Menjadi Model?


*sila klik gambar untuk ke blog tuan penganjur(^_^)
contest ni anjuran
http://hannahtalent.blogspot.com

Okey!!!tuan-tuan dan puan-puan sekalian!terteranya entry kali ini just nak nk publishkan satu iklan yang bertajuk tara---> INGIN MENJADI MODEL?
Okey, this is it..dengan rendah dirinya inilah pic yang dipertaruhkan..harap menang haha InsyAllah(^_^)

Ha..okey, kepada sesiapa yang berminat, silalah singgah blog penganjur yang tertera dengan sengajanya di atas (^_^)

Ini dia serba-sedikit syarat-syarat yang dikenakan---->

Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan hanya SATU gambar anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
*(ini petikan dari blog si pengajur.maklumat lanjut, pegi jenguk beliau ye)

p/s: for those yang nak join contest ni, jadikan blog ni as korang punye referal for publishing and recomanding this contest okeh?(^_^) macam kt bawah ni--->

5 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

alololo..
kat pelamin lagi..hehe..

gud luck dear :)

BABYBOO said...

alahai,ko ni dah silap platform mengomen.ni utk contest haha (boo)

iEnA eLiEnA said...

wish u all the best
good luck dear

Cik NeyNa said...

ala...
camne nak cari gambor nih??
adeih..
tetiba letak maya karin..
hua..hua..hua..

BABYBOO said...

hahahahaha! thanks iena!