................................

Saturday, January 2, 2010

NAIK PELAMIN JUGAK AKHIRNYA!!!!

Yeah!jgn terkejut korang semua hahahahaha ye sabar..sabar2..rilex..kami baru naik pelamin..belum kawin lagi hahaha Baby tenangkan mereka semua haha(^_^)

Yeah!untuk dijadikan cerita mgu lepas actually aku ke KK..biasalah jmp kekasih hati ni before dia balik USM hari tu..so jalan punye jalan, kami ke Butik Pengantin..

Ala biase la just nak survey..lagi pun adiknya keje kat situ and dia pun tengah sorang2 je kat butik tu..so kami pun nyinggah sementra huahuahua

Sangat teruja..aku pun blajar jugak la actually bab2 pelamin..survey harga itu dan ini..penting actually menda2 ni even lelaki, lelaki pun kena gak tau..ini akn bntu kita dlm buat persiapan nti..nk bajet itu ini, nk wat itu ini mcm mane kan..kan..kan..

so alpha lagi!eh apa lagi!jom turun tengok pic(^_^)

macam biase la..tiap kali berjumpa, snap pic berdua msti mau..hahaha(^_^)

Okeh papehal kita makan dulu sebelum memulakan pengembaraan di pekan KK(Kuala Kangsar okeh..bukan Kota Kinabalu hahaha)

Uish..sedapnya Chicken chop..nak tikit..nk..haha(^_^)

Okey ladies and gentlemen..bertudung biru tu la OWNER punye pekerja..adik kepada Baby..well dia seorang yang rajin..just like that Beautyful girl(my Baby=D)

ye..yang mane Baby?yang tu?atas tu?ha amik sendiri..hahaha ok2 Boo amik(^_^)

Okeh praktis macam mane la nak melamar nanti hahaha(^_^)

tuh diah..naik pelamin akhirnya hahaha suke2!hehe Baby sangat ceria di atas pelamin..suke tgk gelagat beliau(@_@)
"Kerusi ni leceh xboleh sandar..kerusi lain ade x?"
Nak peluk bahu Baby xboleh..peluk tubuh sendiri jela haha

Okeh..nanti kite jangan pakai purple erk Baby..xde dalam list perancangan kite pun hahaha ni bergmbor sajoh(^_^)

p/s: kadang2 bile sunyi sepi menyendiri, buat aku xsabar nak kawin..(wah jujurnya statement aku!) ahaha aku always rindukan dia..walau baaru jumpa..hilang sesaat di mata..rindu melanda jiwa..

By: BOO

1 comment:

iEnA eLiEnA said...

nk jadi model?
do visit my blog &add me as ur referal.hadiah menarik!

visit me at :

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html

jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..hee

gudluck~