................................

Friday, September 9, 2011

Triple 2! 2 month, 2 week, 2 days


Salam,

Actually semalam dah update countdown utk tarikh 'Hari Besar Itu' tapi td tiba2 terperasan yg hari ni triple 2! so zassssss update lagi bukan senang nk dpt no genap yg aneh ;p

Lagi 2 bulan, 2 minggu, 2 hari..ayuh kita countdown berjemaah :)

perasaan adalah nebes bercampur gaul dgn kerimasan sebab persiapan xbanyak yg dah di buat..ada segelintir sahaja yg dh siap sedangkan borang masih dlm proses lagi aiyarkkkkkk bukan senang mahu kahwin dan bukan senang juga apabila sudah kahwin..

ketahanan mental,fizikal,kewangan,iman semua kena bergabung baru kuat..ya ALLAH kau kuatkan lah hati hambamu ini ya Allah...

ok mlm ni insyallah update pasal keje baru... hehehe yg ni pun satu hal, kena kuat iman juga...now kena buat plan kehidupan selepas kahwin plak...oh buntunya..

tetamu masih belum di jemput sebab mengikut plan akan menjemput semua kaum kerabat sahabat handal sebulan sebelum majlis~ jadi, kpd sesiapa yg aku masih belum jemput jgn kecik hati tau..sebab mmg belum menjemput sape2 lagi just kalo terserempak tu haa mmg akan jemput siap2 takut in case x terserempat lagi nti utk jemputan kali kedua..

risau resah semua ada...tp aku yakin everything gonna be okay dan yg penting saling memahami dan tolak ansur ^_^

fuhhhhhh jom sambung nebes sorang2 ;p

3 comments:

asna cute said...

wahhh dan dan update ya hehe

BABYBOO said...

asna : a'ah hehehehehehehe ^_^ kena bergembira2 w/pon tgh rimas sebenarnya ;p

Ninie Tumadi said...

wahhh~bkn senang nak dpt angka triple yg sma tu..dah nak kawen erk kowg..