................................

Friday, June 17, 2011

alhamdulillah rezeki berdarah manis ;)

salam,

hai para bloggers hari ni nk share berita gembira..

uols ingt x aku dok heboh sane cni meroyan sana sini mintak uols help me undi vote vote vote pic tuuuuuuu ingt x? ala pic yg ni....konon2 nk masuk kontes walhal muka aku xsemiak tu...

ala.........pic ni...


untk kontes 5 Fingers Studio tu ingat ke idok ingat ke idok? ha sah2 la korang xingat sebab korg bukan busybody jaga-jaga kain ni kn korg jus tlg 'like' pic dan doakan aku menang je kn?

GUD JOB!

so now kami menang! yeay buat ombakkkkkkkkkkkkkkk! w/pun tempat kedua je, kami berjaga menang rakaman video perkahwinan love love love it! just xsure video tu utk nikah or sanding tp still syukur sgt menang :)

so dikesempatan ni nk ucap thanks kpd kwn-kwn sy yg bantu 'like' our pic dan terima kasih xterhingga buat pihak admin 5 Fingers studio yg sudi pilih kami berdua sebagai pemenang..

love it! hadiah perkahwinan kami plg xdpt dilupakan mungkin ;p

HADIAH KAMI TERIMA IALAH :

tempat kedua : 2 pemenang akan dipilih
2 rakaman video perkahwinan ( akad nikah + sanding mana2 pihak)

4 comments:

asna cute said...

congrats!! =D

kuah kacang said...

wahhh.. congratez... t dah ade vid, msokkn dalam blog keyh, nak tgk.. mesti sweet..heee

BABYBOO said...

asna : hehehe thanks dear :)

BABYBOO said...

kuah kcg : lambat lagi ;p doakan kami! ecececeh ^_^