................................

Sunday, June 19, 2011

Baru menang Kontes dh join kontes blk ;p


salam, ok jom bantu kami LIKE LIKE LIKE our new kontes...

ok sy join kontes ni tanpa pengetahuan incik tunang ;p

time dia tdo haruslah explore kat fb tgk2 'eh kontes' so zassssssssssss

JOIN dan promote3 suruh our friends LIKE ^_^


baru2 ni kami ada menang kontes.dpt hadiah utk our wedding nti, dpt dua video utk nikah & sanding alhamdulillah ^_^

alhamdulillah berkat pertolongan uols juga :) thanks dude! babe! muah!
so skrg nk mintak tlg lagi lah bebeh jom bantu kami like like like

so sape ada FB boleh lah bantu kami...

LIKE sini dulu Soulclickers pastu sini pula Our Photo! :) TQVM!

kali ni nk menang mcm tipis tapi xsalah mencuba ;p bab2 nk dpt 'like' terbanyak haruslah mcm HAMPA je.....

sebab friends xseramai org lain..kalo ada pun yg like like pun kwn2 yg mengenali je nk pancing undi mmg susah..tapi sebab sy suka itu kontes, sy join jgk ;p

DI SINI SY MENYERU jom bantu kami menang itu kontes..

nti kami belanja nasi minyak hehehehehe (blushing!)

2 comments:

kuah kacang said...

gud luck.. hope u guys menang.. :)

BABYBOO said...

kuah kcg : thanks dear :)