................................

Wednesday, May 11, 2011

setelah sekian lama xupdate ;p

Incik Tunang dlm proses mengEDIT custom album pertunangan kami ^_^


Salam,

Update update update!

Sekarang ni bukan masalah malas nk update just kekangan masa memanjang wehhh nak kata busy sgt xde la just blk keje lewat mlm, nk buka blog pun pk pjg..

gambar kat phone langsung la xberTRANSFER ke laptop..yg hado je lah~
ok update menggunakan angka! senang korang nk baca, senang juga aku nk update ;p

1- Ok dah start preparation for our wedding! oyeah buat ombak!!!!!!!!!!!!!!!! w/pun baru beli skit2 brg kecik2 tp yg kecik2 tula nti jd besor ;p x gituh?

2-Bulan lepas byk buat OT yeay!!!!!!!!!!! blh beli cadar ;p dh survey dan dh berkenan just nak beli now ke erk? kalo beli skrg takut nyesal jumpa lg santek tp kalo xbeli now takut xjumpa dh sesantek itu adei mak kompiusnyaaaaaaaaaaa

3- Dah daftar kursus kawen! heheeh mahu pergi ujung bulan ini ^_^


4- nak cari keje lain ;p sempaaaaaaaat ko weh ahahahah

5- Dgr cite abah dah booking Katering~

6- Sy sudah beli bunga pahar! ;p suka2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


7- Selalu kehabisan kredit phone sebab col mak update via call ;p ni la akibat dok jauh ngn family

8- Baju nikah dh nk siap lagi sikit just tambah manik2 je suka sebab mak buat sendiri!

9- Dah jumpa kasut nikah yg sweet mahu beli ke tgu dlu erk?


10- Kena buat perubahan berat bdn ni huhuhu mahu trun 3kg!


setiap kali update number mesti smpai sepuluh je ngeh3 standard ar tu kan kan kan janji senang nk membaca ^_^


p/s : today MC sebab ricit ribit salah mkn..ok-ok xsalah mkn sy yg silap gi mkn megi di tgh mlm tatkala perut tgh angin ;p

3 comments:

asna cute said...

if memane yg dh jumpe berkenan di hati tue beli terus lepas tue jgn gatai dok cari2 survey2 lg. kang beli benda yg sama tp xsure nk pki yg mane 1..

Elakkan pembaziran. Ingat! kehidupan lepas kawin.. lagiiiiii byk nak guna duit hehe

Eceh.. pesanan drpd ex-bride to be keke

BABYBOO said...

hahahaha baik asna! sy ingat! dh beli dh yg berkenan tu now xnk survey lain dh ;p

next brg plak ;p

BABYBOO said...

hahahaha baik asna! sy ingat! dh beli dh yg berkenan tu now xnk survey lain dh ;p

next brg plak ;p