................................

Monday, May 23, 2011

PERSEDIAAN

Salam,

Betul ke persediaan nak kahwin ni makan masa setengah tahun? aku rasa mcm betul je...bukan apa...aku bertunang bulan 3..nak nikah bulan november..so around 7 bulan lebih kan aku boleh buat preparation tapi mcm xckup masa..

xpercaya? ok try tny rakan2 uols yg dh kawen...

w.pun aku dah mula persiapan kecil2 sedikit demi sedikit tapi rasa mcm macam2 lagi kena ada dan beli..byk perkara kena settle..tu pun aku belum ambil kira keperluan selepas kawen lagi tu..

byk weh..lepas kawen x list lg hurm...

dah mula susah hati..perlu susah hati dah ni..xsenang duduk dh ni smpai tahap gaji hari tu aku spend more then 2/3 utk preparation..semata-mata sebab risau byk menda x settle lagi..

masa berlalu mcm xtgu aku je..(mmg lah kan) lajuuuuuuuuuuu je masa berlalu..

Jauh di lubuk hati aku memang xsabar tetapi dlm ms yg sama sgt gementar dan xkeruan sebab pk mcm2 dr segi ms, kewangan, kehidupan selepas kawen..tapi kalau itu tertulis, aku terima dg hati yg tenang dan gembira..

segalanya Allah sudah aturkan insyallah ^_^

2 comments:

asna cute said...

lupe nak tanya, dah ada list ke belum? klu bleum ada sila ada kan cepat2 senang nak rujuk nanti

BABYBOO said...

hehehehe list dh ada dear ^_^ cuma list lepas kawen je blum buat pape lagi..risau lor~