................................

Monday, May 23, 2011

Kuasa make up

Salam,


Tgh duduk-duduk lepas solat tadi terfikir pasal make up. Sebenarnya lebih kpd make up utk wedding. Fikir nak amik make up mak andam or make up artist..

Bila pk-pk balik mmg make up boleh ubah muka seseorang tu smpai nampak lain kan..
make up utk wedding kena la cari yg sesuai..

risau xkena dgn karakter dan wajah kita..langsung out terus...
risau gak..xnak la nampak mcm haiwan eksotik di hari indah kita kan (gelak jemaah hahahahahaha!)

Ini wajah sy tanpa secalit apa2 pun bedak ke krim ke xdeeeeeee mmg terus dr ladang ;p


ok for me, kalau nak make up biar soft je..nampak lembut sgt sampai org tegur alahai anak siapa la ni lembut je sejuk mata den! hahahaha tu ciri2 make up yg sy suka!

xsuka make up mata gelap mcm gotik tu dh mcm lebam kena tumbuk je di hari perkahwinan mengalahkan kita ni rampas suami org plak nk kena tumbuk kannnn ;p




so nak soft je ^_^ baru lah dpt menyerlahkan natural beauty kita..ewah!


mmg make up boleh naik kn seri wajah tp jgn over..

sekian =_=

2 comments:

asna cute said...

wah! dah pandai make up sendiri... nie yg jelez nie!~

BABYBOO said...

kih3 blaja ngn puan asna la kot ;p hahahaha asna mimpi kamu!