................................

Wednesday, May 18, 2011

Subway the best!



Salam,

ok, bila musim rajin update, mmg rajin kalo time

malasssssssssssssssssssssss kat list blog korg mesti 3 weeks ago la 1month ago la hehe standard la mood rajin dtg time hujan, time broadband laju, time cuba menda2 baru, tu la time rajin tiba ;p

meh nak cite, first time mkn subway hahahahaha!

sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alasan 1st time baru nk mkn sebab kat shah
alam xde subway kena gi damansara baru merasa ;p

kukuh x alasan? lantak lah labu~

ok hasilnya sgt sedap okeh! sy mkn Italian B.M.T sebab sy pegi di hari isnin, kebetulan menu tu special on the day so dpt harga murah. fuh enak! rasa mcm sehat je mkn byk sayur hehehe boleh pilih2 tu best tu!

Italian B.M.T with thousand island sauce!

sy pegi dgn kwn baik sy Edwina dan Zakeah ^_^

so disebabkan sgt sedap, sy mahu pergi lagi bwk incik tunang dan adik sy mkn subway. Bagi mereka merasakannya jugee untung2 dorang belanja kan kan kan tu lbih afdal..

subway yg dekat dgn sy, yg sy tau bertempat di Damansara dan Klang. Di tempat2 lain xtahu sebab xalert.Alert selepas mengetahui kesedapannya shj ;p kalo tau kat mne ada s/w ni share la :)

kpd yg dh cuba, share la menu apa lg yg sedap...lepas ni kalo pegi lg sy mahu steak cheese ^_^ terliurrrrrrrrrrrrrr dan chicken terrayaki! aum3 enak!

marinara pun sound nice ... kwn sy kata turkey pun sedap! wah mmg semua sedap kot..sesiapa yg belum mencuba..nk try mula2 uols pilih la Italian B.M.T itu sedap sy dh cuba pilih sauce thousand island lain2 sy xcuba lagi coming soooooooooooon (xtau bila) ;p


Harga berpatutan lagi murah dr MCD around RM10.60-RM12.50 sahaja..jom pegi laaaagi!

3 comments:

asna cute said...

kat KLCC pun ada jugak! =)

BABYBOO said...

hehehehe tq asna sedap kan!

mynameonly.blogspot.com said...

weh adelah kat shah alam giant sekyen 13...p ler melantak kat sane heheheh