................................

Monday, October 17, 2011

1st and last

salam,

hai happy monday blues bebeh! oyeah! semua stress bila Isnin muncul kan? aku pun! hahahaha tapi lagi stress hari ahad kalau bekerja! mmg aku rasa tekanan max!

ok dlu dh janji nk review tentang pekerjaan baru aku... yela, dlm masa setahun 3bulan, aku dh tukar 3 kerja...i mean pekerjaan..habis je belajar, aku bekerja sebagai wartawan majalah hiburan..under Karangkraf...Shah Alam..knp aku berhenti? aku ada reason tersendiri..

lepas tu aku jadi customer service at celcom..8 bulan...kerja sgt ok just jauh nak berulang alik..habis duit atas jalan je..so malas! resign..terus kerja mcd..

apply kerja as manager kat mc donald..guna dgree gaji up ckit...so makanya dapat...alhamdulillah...menjalani hari2 ku di mcd..





Ini lah manager mcd paling ntah apa2 hahahahaha! kuat mkn! bulan 1st and last bergelar pekerja mc donald!


kerja as manager ok lah..enjoy dgn budak2 crew mcd tu...TETAPI!

aku kan dh nk nikah....dh nak kawen...Incik Tunang nak aku duduk dgn dia kat Perak..atas nasihat mak aku, incik tunang dan gerak hati sendri, aku terpaksa undur diri...

aku akan berhenti..insyallah kalau store manager aku ok..kalo dia mengamuk matiler...hahahaha! tp dh slow talk..dia kata ok..dia terima je keputusan aku..

maaf ye mc donald! maybe utk next time kita akan bekerjasama kembali..buat ms ni x boleh nk go on uhuk2..

so now kena cari kerja lain kat perak...sementara menunggu tawaran lain, kena lah jadi official wife dlu ;p TQ

apa2 pun enjoy bekerjasama dgn Golden Arches ^_^

p/s : buat masa ni aku manager mcd kat seksyen 22 sila dtg mkn! hahahahaha

2 comments:

reef said...

lor. mcd sec 22 ye. hihihi.

suri rumah lagi best wooo....

selamat pengantin baru tauuu. tauuu..

BABYBOO said...

hahahaha belum kawen lg ;p

a'ah section 22! dtg la tapi dh resign hehehe