................................

Wednesday, October 12, 2011

JEMPUTAN PERKAHWINAN KAMI (majlis titah beraja)

salam,

Dengan ini secara rasminya kami Marina Muhammad dan Muhammad Luqman Safian Suri ingin menjemput tuan/puan/encik/cik dgn segala hormatnya ke majlis titah beraja (ecececeh) kami pd 26 November 2011 bersamaan hari Sabtu 30 Zulhijjah 1433H di Kuala Kangsar, Perak..(tgk peta kat bawah)

manakala.....

di rumah pihak lelaki pd 27 November 2011 bersamaan hari Ahad 1 Muharam 1433 H bertempat di Ipoh, Perak..

Serangkai kasih dalam limpahan budi, menguntum segar dalam kenangan..semoga Allah SWT merahmati dan memberkati..

ok bunting khas dr Incik Tunang ^_^ design sendiri ! i like! nti jumpa bunting ni depan khemah sah2 btl rumah kami ^_^ (abaikan muka incik tunang yg ala2 wakil rakyat tu bersongkok bagai)

Ini juga ^_^

Dan ini adalah kad kahwin kami ^_^ sila save dan zoom PETA ^_^


kalau nak yg original meh inbox me alamat or mesej kaf FB HERE



ok ini sampul ;p ingat kalo aku xpos korg xdpt sampul? via attachment pun pakej ngn sampul k ^_^

p/s : warna tema adalah mcm-mcm warna..aku pun xtahu nk describe tp wrna wajib adalah dark purple and pink!..ok jom lah mencantik dan mentampan kan diri ke majlis kami :) masuk adalah percuma!

bwk pasangan masing2 erkkkkk bwk anak bini, bwk keluarga semua ^_^ meraikan walimatulurus kami..

kecil tapak tangan, Masjid Shah Alam kami tadahkan ..

1 comment:

A.Y.R.I.Z said...

Mar..xde aral pew2 aku datang.Insyaallah~