................................

Friday, October 7, 2011

Shopping hantaran

salam,

hai adik-adik..bertemu kita kembali pd entry yg lain ^_^ (dah mcm rancangan kanak2 plak) hehehehe ok tajuk adalah simple nk paham..rite?? ok ni pic waktu shopping brg hantaran bertunang dlu..bukan brg hantaran nk kahwin ni...brg hantaran nk kahwin ni xde pic shopping rasmi.

sebab xbeli lagi kahkahkah!
padan muka kau Marina! busy sgt.....nah! amik kau dh terlewat dh ni apa pon xboleh la kau Marina ..padan muka kau! (sedang memadan muka diri sendiri)

ok ok ok nanti lah beli...ada juga brg hantaran
yg dh bagi..cth yg dh bagi kat pihak Incik Tunang adalah jam tgn, kasut, body wash, so itu semua beliau boleh pkai waktu nikah nti (pergh abg!! jam baru!!) ^_^



abaikan aku yg pkai selipar tu hehehehe senang nk berjln2 xpayah nk melaram sgt aih ;p



ok ni waktu beli set make up..ok dan ini juga lah first time aku ada set make up! percaya ke idok? haaa apa pun xboleh kn? boo bg bedak, eye shadow (xpernah pkai lg..xreti..), blusher ( ni selalu pkai..blushing2! ), lipstik, lip bam, lips gloss ( oh byk btl lips lips lips kn menawan lips i ) ;p bg eye liner, mascara dan ada beberapa produk lg brand elianto..



ha bukti ;p


muka bangga sebab dpt make up harga ratus-ratus i like! hahahahaha jakun!




picture aku shopping barang-barang hantaran ni dh lama...sebab kami shopping before aku bertunang...until now kami sudah...
jeng3!


byk x hantaran tunang??? mmg nikah nti aku nk reduce kan hehehehehehe mls la byk2 semak ;p lagipun nikah nti lagi busy x sempat nk hias2 byk2 dulang ni..kesian mak and makcik2 aku nanti..


6 bulan, 2 minggu dan 4 hari bertunang... so gambar2 ni dekat 7-8 bulan hehehehe baru nk update.. sila jgn lempang aku ^_^ ko kata ko syg aku!


so now dh boleh nak pikir g shopping hantaran nikah plak...sebab lg 6 minggu je ayoooooooo
doakan kami ye!

2 comments:

shadashidi said...

bestnyer shopping barang kawen :)

BABYBOO said...

hahahahah sis shada, ni shopping time tunang dlu, utk nk kahwin ni belum start! hahahahahah apa pun xboleh ;p