................................

Wednesday, May 26, 2010

Aku jadi host rancangan jalan2 cari makan

nyummy2! Nasi Lemak Kerang holiaw!

kalo ada nasi haruss ada airnya :)

oh! jgn tertipu dgn gambar & tajuk ni!

kah kah kah ini adalah publisiti mahal murahan sahaja! Persoalannya layakkah kan nak jadi Host? Horse BULEH la kot :P


pagi2 nan indah ni aku dah mengiurkan kalian dengan jeng3 NASI LEMAK KERANG! aum! sedapppppppp


Ok actually bukan nak cerita pasal resepi nasi lemak kerang BUT nak cerita yg aku dibelanja hahahaha harus cte ni harusssss


kan aku ada cte kat entr y B4 yg aku gi reunion kat KL kan? kn? ha on that da y jugak la aku di belanja oleh sahabat sekatil sebaju sebilik se****** (hehehe) hostel lamaku dolu2 Farhana Adlina Mohd Ramzan ^_^ * sila search nama beliau di facebuk dan add beliau jika mahu di belanja huhu

Aku tumpang tdo umah dia aritu, so bfast dia ajak aku mkn kat cni TARA!

IPOH STATION!

haa aku memang nak stori pasal Ipoh Station but bukan station bus tempat tgu bus nak ke KL, nogori sembilan, kelantan bagai tu aih..

ni Ipoh Station nama Khas (kdai makan) knp dorang tempek nama Ipoh Station? Owh~ mana lah aku tau kot asal usul kerabat dia dr Ipoh, Perak kot (aku teka je)

apa keUNIKan kedai ni? Owh~ 1 word! ANTIK!

kedai ni berkonsepkan keantikan barangan zaman dolu kala~ xcayo? tgk la ekau~

segala mcm khazanah antik dorg letak..plg suke pinggan mangkuk dorg! bunga2!




ini la kedai yg aku maksudkan terletak area Puchong :)

ada gaya x host jalan2 cari mkn? ke jln2 cari pasal? hikhikhik (sambil gelak sopan ttup mulut)

perkarangan (pergh ayt) kedai ni pun ala2 klasik gitu papan sgttttttttt mak suke mak suke!

kan aku kata dah, santek cawan pinggan mangkuk depa..bunga2 ^_^



tgk gelas dorang mcm balang kan hehehehe UNIK!

ni la sahabat se*********** aku tu hehehehe thanks to her :)

bab2 possing ni aku harus sempat :)

kan kan kan ..kan aku kata ANTIK!

lihat shj mesin jahit tu..putar ngn tgn *mak aih lenguh ler

haaaaaaaa dh hbs cuci mata? ok jom balik ^_^

2 comments:

kk said...

wahhh ari makan sedunia lah pulak.sukaa sukaa

BABYBOO said...

hikshik (sambil ttup mulut) sopan x i gelak? :)