................................

Wednesday, May 5, 2010

saat terakhir

Salam...

sila jgn tukar siaran anda..ini bukan blog photographer..ni memang blog aku aih~ see la..kabur2 je gambar sah2 bukan blog order tempahan bergambar yek :P

erm..ni aku nak cte sikit tentang hari2 last aku kat USM..yela..mood USM xhabis lg kan..kan..mak mmg mcm ni uols..terlebih menggelabah..3tahun noks! sah2 la rindu kan..

Hari terakhir aku kat USM 3Mei..sebab hari tersebut aku ada paper last. Aku ingat nak la balik lewat skit sbb nk hang out ngn kengkwn aku sekali aku dpt job interview plak kat karangkraf nun..melalak lak mak berlari2 (ok tipu naik kete) ke Shah Alam nun ptg tu jgk..

so, xsempat nak hang out ngn kengkwn la gi mkn kat pizza hut luar pintu pgar USM je (sebenarnya nak gtau depan USM ada pizza kn kn ) ;P tapi sempat gak la merakam memori terakhir bersama teman2 sebuntut ku muahahahahaha kami keluar gi mkn pizza 11org kot :p menunggu jela si Boo kat dlm kete..ajak join tanak! ajak aym je mne la dia nk kn :P

rindukan mereka...





depan : rubi, kak ija, wani, teha, sal
belakang: el, aku, kushi, anis, iza


miss uols! :'(


memori tercipta..walau seketika terjalin kasih kita...

kwn2ku oh ouch :')


selesai je exam aku zupppppppp bergambar..klik3!

mne aku?? teka?? ha! plg tinggi!

MKN PIZZA! sila maklum..krew pizza tu sgt pengko tgn nya asik kabur je pic kami hangin hangin!

luar hall tgu teha..teha pun..jwb exam lama bebenor walhal kami dh plan kuar awl sejam kooooooooooooo gilos! objektif je kot!


jumpa lagi teman2~

-baby update-


2 comments:

butterfly said...

ala..marina..sedihnya...

i lak abis next month..
rasa mcm nak nagis sekarang boleh x?

NADIRA SALIM said...

USM mmg membahagiakan..
rs nya sapa2 yg dpt stdy kt usm(induk) ni mmg untung sgt3..
kuar2 pagar je dh ada kfc,pizza,mcD,baskin robbins..
kedai runcit sana sini..
kedai makan pon byk..
7eleven pon ada..
nk p shopping2 pn dkt..
ada queensbay,BJ..
tesco pn dekat..
pendek kata mmg senang nk apa2 pn..


suka tgk picta3 yg dok ada utk entry ni..
teringat la pulak time mseh lg jd student usm..
eh2 ada Dr Affendy..
sgt3 best p kuliah beliau..
tak pernah ponteng taw..
hehheheh~~

marina..
gudluck 4 job interbiu tu ea..
eh2 panjang pulak komen..
dh mcm leh wt entry..
heheheh~~