................................

Monday, May 10, 2010

trip to Pang Khor @Pangkor Island


Salam uols…

Meh dekat2..nak cerita! Hullahup! Aku ke Pangkor Island 4 hari 3mlm weh sepenuhya di support/di tanggung kos..

wah wah wah aku ulang di support oleh sape? Kerajaan :p kuang3 Knp kerajaan plak support aku g bercuti? Aku bukan gi bercuti sgt pun, aku g kem..program kepimpinan belia berkaliber anjuran Kementerian Belia dan Sukan peringkat Daerah-daerah negeri Perak.oyeah!

Mcm mne aku leh sesat gi kem ni? Hahahahahah ceritanya begini…adik kpd kwn aku tu mmg aktif bab2 persatuan belia2 bagai ni..dia ajak adik aku(memandangkan diorang tgh tgu twaran masuk Universiti) so, depa plan nak join la that kem kepimpinan (sebab ke Pangkor okeh kalo x, depa pun xtentu nak join) hahahahaha Pastu, mcm mne aku plak leh join sekaki?

Sah2 la aku baru 2hari hbs blaja a.k.a menganggur kan so aku pun tnpa mahu membazir masa aku mcm tu je, aku pun zassssssssssssss join jgk kihkih memandangkan syarat kem tu 20 tahun ke ats..i like..lagipun aku xpnah smpai ke Pang Khor tu.. Makanya(versi indon) aku pun JOIN ler~

Tujuan utama aku mkn angin! Ye..btl..aku xsuka menipu bab2 ni hahahahaha bukan bertujuan nak dgr taklimat bgai sgt pun..aku mmg nk gi pangkor tu je tjuan aku..lain2 tjuan sampingan, ada la skit2 nk dgr taklimat, nk tmbah kenalan, nk kongsi pendapat, nk di pimpin..ha tu sampingan semata!

Bila dh ada kat sane 4 hari 3mlm, mmg rs seronok mcm xnk blk umah..tp over la kn kalo nk dok sane seminggu..mahu botak kerajaan.duit uols gak kang xpasal2 negara kita kne wat loan plak xpasal2 ngn negara lain..ohh koser mak…………………….

Objektif utama kem ni ingin memupuk semangat kepemimpinan berkaliber dalam kalangan belia mcm aku ni ngehehehe byk gak ilmu yg aku dpt dr program tersebut. Thanks ye kementerian..even aku mls nk undi kO..muahahhahahha xpe kn? Ko xmrh kn? Kn? Hal individu kn kn?

Ahaaaaaaaaaks Kat sane, kami membentuk kumpulan, main game..kumpul markah byk2 sebab nk JUARA kn even hamper sama beso kami xksh jnji usaha nk bekerjasama utk collect mrkah terbaik dr ladang..hepi!meh kita zasssssssssss the picxa!












masa utk pulang sob..sob...sempat gak aku sambar beberapa mkanan buat blk umah..cenderamata2 ni mak xkoser noks malassssssssssssssssssss melayan~ ;p

-baby-

2 comments:

shadashidi said...

wah sonoknya jln2 di sponsor!!

key-one said...

x ajak pong....
sedih...='(
hahahaha