................................

Sunday, May 30, 2010

Aku dan Makanan Itu

Salam Oh jgn pandang belakang! *tetibe xde motip ^_^

uols! aku jumpa sesuatu yg NICE! nk tau apa? jom!


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

KONTES!


Ni la Kontesnya!

Tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anjuran dr Cik yana kenja ^_^ bakal menjadi kwn blogger baru la kte huhuhu


aku jumpa kontes ni kat blog member aku uhuhu tgk2 mcm NICE je kontes ni!

memandangkan aku memang suka mkn memakan ni, so mmg berlambak la gambar aku ngn mkanan smpai xtau nk amik mne satu :P

so, kalo korg pun rs nice gak, meh join berjemaah meh~ nak join kat sini KLIK<--------------------------
Kalo nama pun dh Kontes, sah2 ada syarat kan~ kans~

syaratnya:

mesti jd FOLLOWER ku (setia x setia tu lain citer)..

wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tuh, pastu link kan terus ke sini yer..=)

anta penyertaan korang 1 keping jer PIC okeyh. (t byk sgt aku rambang mata)

1 org ley anta 1 je PENYERTAAN tau

pic korang SINGLE ok.kalau yg da bepunya ley je join, but dlm pic mesti mau single.hahaaa...^_^..x mo ramai2, t x adil. kalu nk rmi2, tggu aku wat contest lain.

yg plg PENTING, pic korang tuh mesti dgn MAKANAN tau (x kesah la donat or stakat biskut kering. jnji mknn) ok??

pic dgn makanan tu janji menarik yer..x kisah la korang nk nmpk cantik or lahap, or rakus or kebulur or seangkatan dgn nye..
diulang, jnji
MENARIK..
=)

senang je kan..pastu inform penyertaan korang kat aku dlm comment box tuh yer..=)

tarikh tutup: 31 MEI 2010

*haa! ni la s
yarat2 yg Cik yanna kenja ni tetapkan..


memandangkan aku join last minit, aku memilih gmbar ni jeng3!



knp aku pilih gambar ni? ahaaa...

1- sebab ni CANDID dr my Boo wktu 1st time kami mkn Johnny's kat Jusco Ipoh

2- Pic ni bagi aku NICE sebab aku tgh masak steambot tu siap pegang senduk lagi tu xtahan!

3- Muka aku serius amat mcm lapar bebenor je huhuhuhu**padahal sebab kena masak kot huhu

so.......apa tgu lg! ada ms lg ni but kurang dr 24 jam ! ayuh!!!!


baby

2 comments:

Yana KenJa said...

thnx yer join contest..
waaa...johnny's!!>.
NYUM2~~~
da lama x g mkn kat situ..
hihi..
t check nama kat list k..sorry lmbat singgah sini..baru lek dr kg..=)

mama zharfan said...

salam ziarah :) me blogwalking...have a nice day & good luck!