................................

Wednesday, May 12, 2010

nak set make up!


Salam..

tajuk agak merenyeh ngade2 skit tapi ada benarnya :) perlu ye set make up bagi wanita yg sudah tamat pelajaran mcm gue ni..tambah2 dah hampir memasuki ke alam pekerjaan :) oyeah!!!!!


Aku memang jarang make up2 ni plg beria pun pkai penggaris mata (bahasa tu)je kot ngan lips ice tu pun rasa mcm dah meriah bebenor je aih huahuahua


so, mualai saat ini, kau Marina Muhammad harus belajar membeli koleksi2 make up utk keperluan mendatang ;p mne tahu kne pegi function ke kan kan kan mcm mgu ni, aku nk gi reunion sepatah haram make up pun non ado..malu3 Tsk.Tsk..Tsk.. :'(
so Marina!
perubahan :)
p/s: ntikan kemunculan Marina berMAKE UP huahuahua

2 comments:

asna cute said...

Owh xsabar! cepat beli and makeup2 okey!

BABYBOO said...

muahahahahaha :p asna perli ke tu huhu