................................

Monday, October 19, 2009

HARI BESAR ITU

Salam..ha HARI BESAR ITU..tajuk mcm la aku baru lepas kawen kan ohoi! padahal konvokesyen.Tapi kira besar juga la EVENT ni bagi aku sebab pegi incik Boo punya konvo. Memang dari baru couple waktu dia baru-baru masuk U dulu aku dah teringin nak tengok dia grade tapi tula akhirnya tercapai gak hajat aku. so, mlm khamis lalu dia datang Penang amik aku, terus turun Shah Alam. kami tdo kat R&R je sebab takut tak sempat nak sewa memane resthouse. lagipon nak budget wehh minyak+tol pun dah beratus2 dah. Mkn lagi..mahu 300-400 gak habisssssssss. Aku syukur sgt semuanya selamat2 je. Alhamdullillah~ kesimpulannya, aku sorang je teman dia sebab mak ayah dia ada hal lain. apa lagi..ini gambar2nya~

kebahagiaan itu apabila aku sanggup gi teman dia ahaks!
mengalahkan aku yang grad over tetap over!

aku yg setia menemani
Encik Muhammad Luqman B. Safian suri

haruslah ada pic aku sengsorang

aku tangkap kat skrin jeh, jauh nak zoom

kepenatan drive dr Penang ke Shah Alam and patah blk ke penang dlm 1 Hari penat3

ni lah tempat nyer di mana HARI BESAR ITU berlangsung

bakal di nostalgiakan yo~!


Incik Boo bersama rakan2nya mahu baling topi jugak..

BABYBOO

1 comment:

~ceRRy beRRy~ said...

waahhh...
kamo sggp berkorban..
tp every moments kamu sentiasa ada bersama dia..
itu yg penting!
nak2 hari konvo yg dia xkan lupa smpi bila2...