................................

Wednesday, October 14, 2009

Nak pegi konvo nak pegi konvo!



lalalala aku tak sabar! aku tak sabar!

aku tak sabar nak pegi konvo my kanda uolsssssss auw! Konvokesyen beliau jatuh pada tarikh 16 oktober 2009 hari ini amat bermakna ye bagi aku.

Mula2 dia malas nak pegi yela dia dah keje musti rasa mcm sudah penat nak amik2 itu skrol tapi ah! i goda u............hasilnya...

dia mahu pegi yeyeyeye! paling i like, i itot! oye2! mmg serunuk..
mula-mula ada sedikit masalah nak uruskan hal dia nak grade ni cuz dia lewat dapat tahu sebab pindah2 rumah, alamat tak tetap so surat tak sampai. aku cuba bertanya2 kepada pelbagai pihak hasilnya alhamdulillah setel jgk ptg tadi. so, esok aku nak gerak ke Shah Alam utk menyaksikan hari itu.. even abah dia tak dapat pegi, cukup lah aku dan mak dia mewakili..hope dia happy~lalalala

MOOD: KUKUH DGN SENYUMAN

NOTA KAKI: mlm ni nak tgk teater LOKAN BERTEPUK, mana tahu boleh cover itu story ke..yuk iza, syida!

P/s : aku takde baju nak gi konvo tu....:(

BABYBOO

2 comments:

S.Y.I.D.A said...

yukkk..

"..HoNeY_B.." said...

pegi la..bebaik yer...nk jumpe mertua gtewww..hhahahha