................................

Thursday, October 22, 2009

Niat jahat ALLAH laknat nanti

Aku benci orang yang membantu dengan niat yg tak baik ataupun dikenali sebagai niat kotor yg busuk!!!!!!!! kalau ko nak mencari jodoh, bukan kutip2 tepi jalan okehhh. Niat ko keji, sape nak bagi jodoh kat ko.Ko kaji balik knp bini ko tinggalkan ko, maybe sebab ko ni gila seks.Ko pandang pompuan tembus dr luar ke dalam.Ko nak buat aku geli2 tak payah la wehh MUNTAH!!!!!!!!!!!!! jgn nak manderom2 aku, hina nanti ALLAH laknat ko baru ko tahu rasa.

Ha..salam uols..sori2 teremosional plak memarah memalam camgini. macam mana lah aku tak marah, petang tadi aku baru habis discussion about presentation pagi esok and then gerak kuar dari bilik berita ke bus stop menunggu bus USM utk pulang ke desasiswa aku. Lama menanti bus yg tak pasti, tak muncul2 jugak sekali singgah la sebuah kete iswara merah yg aku tak sempat nak amik no platnya, mengajak kami naik. Dia staff kat USM tu, kete dia ada sticker USM lagi tu.Pakai baju batik, gemok.Muka mcm Encik2 yg baik, ajak beria2 so aku ngan kwn aku plak sama je ngok (ntah2 kene pukau) naik ler ketenya.Aku dok depan, kwn aku dok blakang.

Dalam kete : ok, dlm kete kami borak2 la sekali Encik tu gatai rupanya.Bukan gatai calang2 gatai tahap atas katil uols.Aku rasa nak muntah laju2 rupanya dia duda takde anak.Dia nak cari calon bini. Tak kan lah aku kot kn?pastilah tak nak.Siap wat ayat gini "sy mcm nak pegi tgk wayang tapi tak tau nak ajak sape" apa maksud dia uols?sila muntah ramai2~

pastu paling aku nak muntah, dia cakap kawen ni best. Balik rumah boleh cakap kat bini, 'lapar la u...bkn lapar tu, lapar atas katil'.korang rasa aku feel apa waktu tu? rasa nak ludah2 muka dia dan sepak2 kepala dia sambil tikam2 tengkuk dia dengan pisau panas.Betapa kejinya lelaki mcm ni di mata aku.Tapi pape pon naseb baik aku dan kwn aku tak ape2, selamat sampai dgn baik.Hope tak jumpa dah lelaki itu.Kalo korang nak tahu dia siapa sila add fb dia "Razminz" yang pasti aku tak kan add dia.Geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

BABYBOO

5 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

eeeeeeee..
gelinyeeee de laki cam gituh!

lady milk said...

tersangat la bodoh + sengal la mamat gemuk tu!!!!

kalo kite jmpa org mcm tu kt tepi jln kite langgar je...eee geram!!

Aizat said...

bleh buat brite utk BK7 nnt.

Youjie said...

weh! ape ni naik keta org x dikenali..bahayeeeeeeee laaaaaaaa!!
geram aku ni.

~Puteri-Nuur~ said...

Report kat Bhgn. Sumber Manusia USM. Ini dah sexual harrasment taw, dia boleh kena tindakan tatatertib lagi. Sungguh keji!~*