................................

Wednesday, October 21, 2009

KESAKITAN ITU KAMI RASAI...

Salam uolss..apa khabar?uols sihat ke hari ni?jaga kesihatan ye semua..jangan sakit macam kami~ Hari ni Boo amik MC sebab keracunan makanan akibat ke rumah terbuka petang semalam. Boo muntah-muntah, cirit birit dari malam td sampai lunyai2 badannya. Demam..maybe effect makanan yang tercemar~ malam tadi aku tido awal sampai tak sedar Boo mesej dia pegi hospital pukul 4pagi sebab dah tak larat. Tu yang dia dapat MC keje hari ni.aku?aku sakit apa?jom....aku cite~

MR.Boo

TARA! aku pun sakit juga..kesakitan yang boleh bawa maut..sakit nombor tiga..pertama sakit nak mati, kedua sakit nak beranak..ketiga sakit yg aku alami ni..mak aku selalu cakap, kalo sakit ni bahaya boleh bawa maut..actually, aku sakit gigi yg amat hebat~sakit gigi ni amat bahaya kalo dibiarkan lama-lama, so malam tadi aku zasssssssss memecut hebat (moto kwn aku, dan dia juga yg bawa.aku? dok belakang jeh) terus ke klinik berdekatan amik ubat tahan sakit. Doktor siap bagi ubat tdo lagi tu takut aku sakit tak dapat tdo..kesimpulannya, sape nak bunuh diri sila hadap aku utk dapatkan ubat tdo k..



Miss.Baby

Kesakitan itu adalah penawar dosa lampau~hopefully, dosa aku bersih skit hehehehe

BYBABYBOO

2 comments:

lady milk said...

sakit gg memang menyeksakan...
hopefully dh bersih dari dosa keci...hehehe

BABYBOO said...

hehehehe dosa hapus..buat balik..terpukul kucing semalam,ptg terus demam...