................................

Tuesday, October 27, 2009

B E N G A N G !

Al-kisah kite pada hari ini ye wahai pembaca-pembaca sekalian its about "LELAKI GATHAL" ha..aku ckup xbrape suke lelaki2 yg jenis macam ni..lagi membuak2 rasa b.e.n.g.a.n.g aku ni bile Baby cerita peristiwa baru2 ni..

Kalau diikutkan hati, memang jadi bahan belasahan mamat tu aku kejekan..Wahai kaum adam sekalian..kita ada cara yg lebih baik untuk mencari jodoh, kita ada cara yg lebih berkesan untuk memikat, kita ada cara yg lebih seni, lebih kreatif untuk memikat..kita ada cara berbual yg lebih menarik untuk dilisankan..

So guys, don't be so silly..don't look ****** stupid okeh..be nice, talk properly..

p/s: for those gurls, jgn senang2 nak tumpang org yg xdikenali okeh. Paling dituju khas pesanan ini ialah kepada Baby..don't do that again honey..it's freak me out..love you!

By: BOO

2 comments:

asna cute said...

wooo wooo marina ape kamu sudah buat nie... haaa haaa xtau..~

Be nice back okey.

Youjie said...

teguran anda kepada gf anda sgt lah cute dan menyamankan....

Lovin't~