................................

Friday, April 9, 2010

gEDIX GEDIx!


GEDIX! ٩(●̮̮̃•̃)۶

GEDIX! ٩(●̮̮̃•̃)۶

GEDIX! ٩(●̮̮̃•̃)۶

auwwwwwwwwwwwwwww ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

Marilah kita beramai-ramai menggedik dengan memasuki contest baru! contest APAKAH? yuk kita zasssssssssssssssssss

ok, ini buat pertama kali nya i nak join contest dari blog Cik Puan Ciare nih. gedix2 gini ye rakan taulan :P

Nama contest di beri ialah "the perfect vacation giveaway by ciare :) "<--- smile ni pun harusss tempek okeh ^_^ kalo x Cik Puan Ciare ni mengamuk muahahahah (ok-ok aku tipu sajO)

Font size

Ok-ok kalau dah nama pun contest sah-sah la ada term and conditions kan? kalau uols nak tahu pergilah ke Cik Puan Ciare land di sini--->Ciare's land
Hadiah adalah lumayan hehehe tipu je! aku pun xtau hadiah nye apa tapi MISTERI beb! Apa tunggu lagi..yuk lah kita join ramai2~! uols kan vogue gedevassssssss haruslah tayang pic vacation uols kan ^_^ aku yela..nak gi vacation xde duit --> cte sedih..music plz!....:( tapi aku godek2 gak laptop aku ni nak join :P harusssssssssssssssssss

♥♥ ♥♥

TARA!! TARA!!!!!!!!!

(sikit punye sedappppppppppp aku posing atas batu tersebut :P auwww kat Monkey Beach plak tu tp no!no! NO! i bukan monkey okeh ^_^ )

Ni lah pic i tempek utk contest ini ok AFUNDI MARINA taip AF marina hantarkan ke Ciare's land voguegedevas.com.my okeh..papai!


baby


2 comments:

qaseh said...

relaxx abis nampak

UbiKentang Sofa said...

amboi..eh ckekout belog aku yah! ;)