................................

Monday, April 12, 2010

APOLOGY MEMORIES

1st yang korg perlu tau, I did my mistake that I shouldn't do..she mad of me and really2 mad with it..

Dengan langkah yang aku plan sndiri, aku mulakan dengan harapan Baby maafkan aku and berbaik semula dengan aku..so..di hari+malam+waktu yang sama Baby was at the J NITE utk budak2 journalist USM tahun akhir berkumpul, aku datang dgn 'harapan' berbentuk 'kejutan'

Biarlah pic di bawah ni menceritakan segala memori aku dan dia minggu ni..so sweet..Syukur la kami berbaik semula..takut sangat kehilangannya..

Habis je office hour, aku dengan gagahnya menunggang kuda putih aku dari Slim River ke Penang untuknya..

(ni bukan rasuah erk..ni hadiah aku bagi..dengan harapan beliau memaafkan aku..Alhamdulillah plan+misi berjaya hehe)
Baby..you look so sweet malam tu(^_^)
See..the flowers..so match with her..the shawls..so sweet..hati aku tenang..bahagia dengannya(^_^)

So,on the next day tu, aku bawak la dia pegi berjimba-jimbun lalalala..1st pegi snap pics together..memandangkan lama xjumpa..rindu nk snap pics together(^_^)

okeh!ini korang kena tau..Marinara, sangat digemari oleh my Baby(^_^)

Pic bawah ni, selepas kami berjimba jimbun, kami ke Pasar Malam area Tesco Extra Sg.2..membelasah Nasi Kerabu together ngehehehe


On the next day...last day..

Your Call, Fly Me To The Moon...the song untuknya..


p/s: Baby..maafkan abang..Thanks for everything..everything is nothing without you..

By: BOO

4 comments:

|| mrs. BuBu || said...

sweet! sweet! sweet!

Luqman, belajar dari kesilapan yer :)

M!Er4N said...

salam..jom join contest yg menawarkan hadiah lappy acer n rm20 per refferal

http://www.mieran87.co.cc/2010/04/jom-rebut-acer-aspire-one-at.html

butterfly said...

sumpah! i jeles u...

marina..x mo share2 ke coklat tuh..;p

BABYBOO said...

butterfly : hehehehe nak ke coklat tu? nti i suh bf u bli kn lbh afdal n rs sejuk2 jiwa je :)