................................

Tuesday, April 27, 2010

Meninggalkan~

Salam...

8 hari..dia <Muhammad Luqman Bin Safian Suri> meninggalkan aku..puas hati?????? ke mana beliau pergi? sini :



Pulau Pangkor nan indah


uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dan sepanjang 8 hari ni la aku mcm sewel sakit hati..menahan kemarahan..menahan kekecil hatian~ kerna? KERNA! dia SOMBONG! memang sombong pun..mesej aku ala2 je kot..haish~ mentang2 jadi PENGHULU kat sana pastu abaikan aku. SILA PAHAM OKEH!--> aku emo lbh dia gak kena huahuahua ah ah ah uh ah uh ah xkira!

sebagai hukuman..jgn lupa bwk hadiah2 besor2 tp xnak k.chain...xmo..dh la rizi shop bg k.chain siput babi hahahaha ckup2 la kowt..sape suh sombong2 lagi haish!

BULEH???? ;p

-MARINA-

3 comments:

asna cute said...

yang kat pangkor tue mane ada line sgt la.. mybe mesg tue masuk lambat lepas tue susah nak send out la yang..

sabar kay ;)

Keep smiling.. awet muda hehe

leiyda said...

aku igt ko nk cer meninggalkan penang upenye luqman tgglkn ko hahaha...
semangat aku bukak beb....

BABYBOO said...

asna : hahahaha erk? ahhhhhh luqman mmg sombong gak hahahahhaha

el : ko ni aku xtinggal USM lg tgu lpas 3mei hahahahhahaha