................................

Thursday, July 7, 2011

Ulang Tahun Cinta ke-7 tahun kami :)

7 JULAI 2011

Salam,


Hari ini genaplah (save the date) usia perkenalan, percintaan, perhubungan kami 7 tahun sbg seorang kekasih :)

7 July 2004 sy say 'yes' pd beliau utk perhubungan serious..now pd tahun ke 7 kami, mcm2 perkara penting kami realisasikan antaranya bertunang ^_^ alhamdulillah sudah 4 bulan menjadi pasangan tunang.

semakin cinta, semakin syg, semakin mengambil berat, semakin merindu, semakin memikirkan ms depan bersama, semakin manja (hekeleh nk gak cerita) semakin itu dan ini.

sepanjang perhubungan kami, babyboo, pelbagai dugaan, onak, duri, pagar besi, kami dh lalui, alhamdulillah mampu jua..

kini, semakin meniti hari bahagia, kami semakin mencintai antara satu sama lain.. boo selalu cakap, 'kita cinta sungguh-sungguh ye syg'

sweet bukan boo sy?

menipu la nak kata kami xpernah bertikam lidah, ya pernah. Bila kita dh lama kenal, kwn, berhubungan, bila sekali bertikam lidah oh sungguh menikam kalbu manikam ;p

Betul kata P.Ramlee, (erk??) sedangkan lidah lg tergigit ini kan pula suami isteri ( eh belum sah lagi itu cuma perumpamaan ok)

(gambar adalah cincin merisik. TQ)

Thanks boo sebab sudi be a part of my life..kamuu xpernah lupa pd sy walau sesaat pun..kamu mkn, kamu mesti tny sy mkn apa..ada duit mkn ke tidak..kamu sgt bertggungjwb boo..kamu sgt memanjakan sy boo..terima kasih syg..

selalu menggumbirakan hati kekasih mu ini..selalu ada ketika susah senang pahit manis..kamuu mmg plg terindah buat sy..kamu selalu berkorban buat sy. Kamu manusia plg xberkira dan plg baik buat sy..boo..love u...

Thanks boo sebab ajar b buat origami burung jinjang dgn lady bug! smpai skrg masih ingat mcm mne nk buat w/pon kdg2 tgk nota semula..nota pun kamuu yg send melalui email :)

Waktu zaman sekolah dulu, kamu kata, kamu plg xpernah lupa senyuman pg Jumaat sy..1st time sy senyum pd kamuu kn? xsngka senyuman pg Jumaat itu buat kamu xtdo lena MAAF T_T

w/pun kita xpernah dekat, tetapi kita dekat di hati masing-masing..cinta jarak jauh mcm kita mmg memerlukan pengorbanan dan kesabaran yg tggi..

oh tujuh tahun bersamamu xterasa lama, rs cm baru 7 minit (over x?)

b tau w/pun abg plg xsuka bila b pegi karaoke dgn opismate b, abg tetap buat2 suka sebab nk jg hati b...b tau, abg xsuka..tp abg selalu positif pd b..love u syg... T.T terharu~

sampai sekarang kita sudah bertunang, kamu menjadi lebih caring pd sy..hope cinta kamu pd sy berpanjangan dan Allah buka pintu hati kamu utk terus menyintai sy selama-lamanya..moga 4bulan kita nantikan ini menjadi saat terindah kita forever..

SELAMAT Ulang Tahun Cinta ke-7 tahun kita sayang!

kamu plg manis dan indah!

p/s : 4 bulan have to go before get married ^_^ doakan kami ya kalian!

2 comments:

butterfly said...

terharuuu bce entry ni..

lynn said...

so sweett!!! cgrate, skang dah jd husband n wife =) semoga b'kekalan selamanya^^