................................

Wednesday, December 9, 2009

Badminton vs Sila follow sy (^_^)<--APAKAH??

Malam ini adalah malam Rabu..Apa ada pada malam Rabu?? ala..bukan bang bang boom yg aku nak tahu...apatah lagi jgn tdo lagi program ntah pape tu

TADA!

malam Rabu ni actually boo gi main badminton..ADA AKU KISAH ???

aku sokong aje dia nak main ape pun naik main kayu tiga je aku xsokong

biar la beliau nak bersenam, sihat sikit kan..

nak harapkan aku bersenam, berjanggut tambah2 cuti2 kat umah ni (alasan nak mantap aje)



Ini bukan beliau ye-->Gambar sekadar hiasan


teringin juga teman boo gi main badminton, futsal, bola tampar tapi jauh..aku jauh..HARAPAN jela nak nengok..

Ok-Ok topik lain pulok

Semalam Rash (nama seperti di chat box) weee (*_*) hinggap blog gue and then hajat beliau mahu jadi my follower ( xtau la ikhlas ke idok :P)

akan tetapi malangnya i tak sediakan ruangan follower memang aku tak letak mulanya sebab menyesakkan page aku sajo lepas tu,

dah ramai nak jadi follower konon-konon je, aku pun petang tadi berdesuppppppp klik la add gadget nak letak follower punya ruangan kat sidebar nih..

so, kepada sesiapa yang patut-patut, silalah jadi follower i :p klik sajo teruuuuuuuuuuuuus jadik.

BABY

1 comment:

~ceRRy beRRy~ said...

xpe..

sokongan dr jauh yg bermakna =)