................................

Sunday, December 13, 2009

Port Baru Kami :)

Salam :) senyum ckit utk uols...

entry ni actually dah lama nak tempek tapi faktor busy , malas dan segala mcm tok nenek lagi..so entry ni terhasil hari ini...APAKAH port baru nya? mari kita zasssssssssssssss!

ok ini lah port baru kami utk bercinta. Lokasinya di Pulau Pinang. environtment sgt indah ketika wktu pagi. Ada org jogging2 ada org main2 tepi pantai sgt SOGAR!

Kau dan Aku {babyboo}

ini hasil kami melepak :) so sweet boo lukisss
Boo lukis gambar our kuma-kuma yg baru kami beli sorg satu :P

Mr.Luqman a.k.a Boo

Panas pagi sgt indah (^_^)

Hasil contengan my boo
gambar anak2 angkat beliau


(^_^) LOVE (^_^)

Harus ada gambar aku jugakkk


My Prince Charming :)

Ok, itulah kisah kami di port baru nanti nak pegi lagi lah :0

BABy

5 comments:

butterfly said...

so romantik dating kat pantai....
:)

lady milk said...

adakah itu di sea gate?
u all memang romantik :)

[z@ck] said...

ada bakat jadi artis pasir ni..
hehehe

BABYBOO said...

hahahaha

butterfly: hehehe xtau nk gi mane dah actually u :P

ladymilk : buka kat see gate sis, yg ni belah cni area port nk ke pulau jerejak tu..

zack : model pasir ke model kartoon ngeh3

zack zukhairi said...

wahwahwah... bercinta di pantai. main tulis2 nama atas pasir. so sweet. hehe