................................

Tuesday, December 22, 2009

result dah kuar yipeeeeeeeeeee!!!!!!!!


Salam uols...

aku nak bagitahu ni, hari ini aku harus happy sebab result dah kuar...OO lalala :)
aku sangat happy sebab result aku meningkat every sem hip hip hoorey!!!!!!!!(nari-nari) kali ini Allah bg aku lebih, alhamdulillah...harus lah aku kongsikan perasaan ni dengan uols..happy sorg2 xsiokkkkkkkk

pointer kali ini buat aku indah (^_^) tp xseindah mana..sebab aku xhepi dok umah..bosan..

Thanks Boo yg sgt memahamiku..LOVE U!
xsabar nak pulang ke USM tapi tiket xbeli lagi..ntah2 dh xde tiket hurm.. kini aku sedang aktif berfacebook~ sebab aku bosan mati.

aku sedih..knp? ntah...

saat begini buat aku nak lari..jauh..bercuti mungkin..ke mana?ntah..

tekad tahun dpn mahu pergi bercuti,,,,,,,

jom plan boo..

kepada kwn2 ku
yg dapat result indah, tahniah!!!!!! kpd yg dpt result kurang indah, kita ada 1sem lagi...

b
ye!

MOOD : BOSAN SEDIH XBEST

p/s : apa aku merepek melalut dlm entr
y nih??

BABy update

2 comments:

lady milk said...

cograts!!
minggu ni akak turun penang, maybe nk singgak kampus tercinta :)

BABYBOO said...

wah2 mengimbau zaman silam kah? byk perubahan dh tau..jgn terkezut plak..