................................

Monday, December 7, 2009

Boo ku (+_+)

See sungguh cinta (^_^)

Pagi tadi aku dapat MMS dari BOO..tetibe termuncul picture ni sambil tertulis text di bawah


"Ni untuk Cyg"

wah! lolipop LOVE so sweet...nak! nak!

Hahaha lolipop tu actually boo dapat waktu perhimpunan bulanan kat tempat keje nya..see..ingat gak kat Baby even lolipop jeh baby blh beli tiga puluhtapi dari Boo juga yg aku sukeeeeeeeee sebab bentuk Love!


Cayang kamoo boo :)

OK-OK Tukar topik pulok

(^_^) ahahahahahaha gambar di bawah adalah bukan Malik Nor okeh...

ini adalah HERO aku..see..bertungkus lumus utk membesarkan muscle beliau..aku??bagi support dengan kata-kata indah sajoo (O_O)

Knp aku tempek pic ni?? sebab aku suke tgk hahaha

I LOVE YOU BOO..

Moga cepat nampak perkasa sampai jodoh kita :)

My Lovely Boo gagah sudah perkasa belum sepenuhnya lagik
BABY

2 comments:

butterfly said...

cweet je bg lolipop..

tp...
pic 2nd tuh..
u je laa admire kan..
hihihihi

BABYBOO said...

hahahaha xkan lah x..sah2 i sorg je admire pic tu :P org lain xleh wakakaka (mcm ape jeh)